You are currently viewing Gravidfotografering

Vackra foton på sin graviditet.

Åh vad jag önska jag hade fått ha sådana vackra bilder under mina graviditeter. Har nästan inte ett enda foto. Något på den första men sedan hittar jag inga. Lite tråkigt tycker jag faktiskt att det är. 

För några veckor sedan var jag i Haga Parken  Solna och fotograferade denna vackra gravida tjej. Vädret var fantastiskt och miljön och färgerna var underbara. Vi hade också tillgång till en vacker klänning med släp och med hjälp fick vi till bilder med vackert fallande släp runt kvinnan.

Rökbomber är också något som är ganska populärt. Eftersom jag inte själv använder det så var det extra roligt att få testa det.

Men är det inte kallt att stå med tunn klänning och bli fotad? Just denna dag var det en riktigt skön sensommarvärme. Men annars använder man värmekuddar som hjälp att hålla värmen precis under själva fotograferingen.

Just nu är det en hel del fotograferingar på gång och det är så himla roligt. I helgen som var hade jag en familjefotografering med massor av värme och glädje. Det är så härligt att se sådant under fotograferingen.

Porträttfotografering
Gravidfotografering
Gravid

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. lisa

  Jag har faktiskt också bara en bild på mig när jag var gravid med mitt första barn. Sedan blev det inte av. Hade verkligen velat ha det.
  Vilka fina bilder. Tänk om man haft såna fantastiska bilder på sig själv när man var gravid. Vilket minne 🙂
  kram <3

  1. Tack <3
   Ja jag tror inte det var så vanligt för 20-40 år sedan att fota när man var gravid 😉
   Ha en fin helg!

 2. Tina

  Så himla roligt för dig och stort grattis till de kunder som efterfrågar dina kunskap av fotografering!
  Du tar ju så otroligt fina fotografier!

  //Tina

Lämna ett svar