Workshop i Hagaparken

Tiden stannar för en stund och gnistorna flyger mellan dem. Ett enda ord befriar allt från livet –

– det ordet är Kärlek!

Finns det något vackrare än ett förväntansfullt bröllopspar! Även om dessa bilder är från en workshop genom Golden hour members som jag är medlem i, så är det lika mycket kärlek i bilderna. En vacker och varm höstdag i Hagaparken fick 16 glada fotografer samlas kring detta stylade vackra bröllopspar. Så otroligt givande att se hur andra jobbar och även ta del av varandras kunskap. Många glada skratt.

I slutet av fotograferingen fick vi också ett fantastiskt motljus. Gissa om det smattrade för fullt från alla kameror.

trädgårdsbröllop
trädgårdsbröllop Bröllopsfoto Carinas Photolifestyle - fotograf i Uppsala - Uppsala län
bröllop

Brudbukett och bröllopsklänning

Klänning och blommor kom från företag i Sundsvall. Bröllopsklänningen finns hos Helena Granby Design. Helen är designer, sömmerska och även stylist. Butiken har hon i Sundsvall, länken till henne hittar ni här. Observera att detta INTE är något reklamarbete, utan helt enkelt att jag vill visa var de vackra produkterna kommer ifrån. 

Brudbuketten är också från Sundsvall och det är Linneas blommor och binderier som gjort denna hastigt vackra brudbukett. Hon binder buketter på beställning och hennes Facebooksida hittar du här.

Workshopen avslutades med rökbomber vilket ni ser på sista bilden. Wow, vad det är häftigt med rökbomber. Och vilken underbar färg alltså 🙂

Ja detta var bara ett par av alla bilder från fotograferingen. Det blev en hel del.  Nästa inlägg blir på den gravida modellen. Även där en hel del bilder att gå igenom och redigera. Det är så otroligt kul!

bröllop
bröllop och rökbomber

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Tina

  Supervackra fotografier! Önskar att jag hade varit där! Älskar att fotografera men nu helt plötsligt så vill inte min kamera samarbeta med mig, vilket gjort att kamera ligger på hyllan och gör ingen nytta alls. Önskar att jag var igång igen med kameran.
  Men jag antar att allt har sin tid.
  Gläds med dig för det fantastiska fotografierna som du tar! Wow!

  1. Carinas fotografier

   Tack! Ja vi hade verkligen tur med vädret. En härlig sensommarhöstdag ( Hihi vilket ord jag skrev)
   Så roligt med workshop.
   Tråkigt med känslan med kameran. Vi kanske ska ses något 🙂
   Kram

 2. lisa

  Vilka fantastiska bilder. Älskar alla effekter. Önskar jag kunde ta så fina bilder kram

  1. Carinas fotografier

   Tack snälla 🙂
   Det kan alla som fotar 😉 Med övning och tragglande så lär man sig. Men jag lovar….ibland vill jag bara slänga allt i väggen Hahahah
   Kram

Lämna ett svar