Nytt år och långt mellan blogginlägg

Porträttfotografering

Tiden rusar fram när man har roligt sägs det. Och roligt har jag faktiskt haft trots att Covid fortfarande härjar kring oss. Ja vart tog 2021 vägen egentligen ? Den försvann snabbt men kanske inte lika snabbt som 2020. Hur har ni haft det?

Jag har haft en del fotograferingar och det har varit superkul. Vädret har vi haft tur med och jag har inte behövt att boka om. En av fotograferingarna jag gjorde i höstas var faktiskt på en annan fotograf. Det var så roligt och vi kände faktiskt inte varandra så det var lite pirrigt innan vi sågs.  Hösten är ju också en fantastisk tid att fotografera på med alla vackra kraftfulla färger. 

Det som också är nyttigt när man själv blir fotograferad som fotograf är att man faktiskt får känna av hur det känns som kund att komma till en fotografering och bli fotad av en person man aldrig tidigare har träffat. Spännande och nyttigt då det ger mig en känsla för hur kunden känner sig inför en fotografering. Leila och  jag hade trots kylan som var just då enormt roligt och självklart lärorikt.

Några av mina bilder på henne ser du här nedan.

Porträttfotografering
Porträttfotografering
Porträttfotograf

Vårens fotograferingar

Just nu håller bokningarna för våren på för fullt och med dem även mina planeringar kring fotograferingarna. Kanske det även i år blir några härliga studentavslutningar som det inte har varit de två senaste åren. Är du en student våren-22? eller har du någon som ska sluta till våren. Det börjar bli dags att tänka över en ev bokning för studentfotograferingar nu. När det gäller just dessa fotograferingar så gör ni bäst i att  fylla i formuläret nedan för att få veta mer och priser. När det gäller just student är priserna inte samma som de som ligger ute på hemsidan. Så tveka inte att skicka en förfrågan ( Observera att en förfrågan är inte bindande )

Famijefotograf i Uppsala län Carinas Photolifestyle

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Tina

  Ja visst är det roligt att få känna på både att vara kund som fotograf.
  Fina fotograferingar! Roligt att du har många bokningar denna våren.
  All lycka till med fotograferingarna!

  1. Carinas fotografier

   Hej Tina
   Ja det är super att vara båda delarna 🙂
   Tack snälla! Har ett bröllop också inbokat 🙂
   Ha en fin kväll
   Kram!

 2. lisa

  Vilka fina bilder. Du fick med både natur och porträtt 🙂
  Ja tiden går fort. 2021 bara försvann. Hade en del tråkigheter under året tyvärr.
  Hoppas detta år blir bättre.
  Ha den bra kram

  1. Carinas fotografier

   Tack 😀
   Så sorgligt att höra <3 Hoppas du mår bättre efter allt nu !
   Stor kram

Lämna ett svar

För jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än

OM CARINA

Vem är då jag? Helst vill jag ju egentligen veta vem du är och vad du vill ha för bilder. En kamera har jag haft i min hand sedan jag var barn, men min första systemkamera köpte jag för 10 år sedan.

Jag bär alltid med mig min kamera och älskar utmaningen med att försöka fotografera mina barnbarn som är små. Tveka inte att höra av dig och berätta mer om vad du önskar för bilder.

KONTAKTFORMULÄR:

Alla foton på  min blogg är tagna av mig om inget annat anges. Det är inte tillåtet att låna eller ta bilder från denna blogg utan min tillåtelse. Men skulle du vara intresserad av något foto fotografering eller sammarbeten så ber jag dig att kontakta mig via formuläret 

© 2020 Carinas Photolifestyle