Par & Bröllopsporträtt Uppsala/Sigtuna

Kärlek mellan två; Bröllop eller förlovning. Varför inte unna er en fotografering med er två utan någon speciell anledning mer än er kärlek till varandra. Ett fint minne för livet

Varmt välkomna att läsa mer

Jag lovar att ni nu har en galet rolig tid framför er, samtidigt som det säkert är jättenervöst. Det är ju absolut en av era största dagar i livet. När ni väljer en person för ert bröllop väljer ni också en person som kommer att tillbringa en del timmar nära er. Så förutom bildstil ska ni också känna att personkemin stämmer med den fotograf ni väljer. 

Jag är fokuserad på det naturliga i bilderna. Så kameran och jag arbetar även när ni kanske minst anar. Det är dessa ögonblick med ömhet och värme som många gånger blir bland de bästa enligt mig. Att fotografera ute i naturen med allt vad det erbjuds där oavsett årstid är det bästa som finns tycker jag. Höstens vackra färger, vintern kan vara helt fantastisk på sitt sätt, våren precis när allt börjar eller har slagit ut. Det får en att själv välkomna ljuset igen. Sommaren med de vackra kvällarna då ljuset bara är helt fantastiskt. Ja jag tycker om alla årstider.

När ni scrollar ner på sidan kommer ni att se information kring själva fotograferingen och de olika stegen från bokning till leverans. Känner ni att jag kan vara ett val till er fotografering fyller ni i formuläret längst ner på sidan. Det är endast förfrågan och är inte bindande till något. Känner ni att allt känns bra så planerar vi vidare för en fotografering.

 

FÖRBEREDELSER

Känner ni efter att ha kikat igenom allt här på sidan att ni är intresserade av en fotograferingen mig fyller ni i formuläret längre ner på sidan så hör jag av er till er.

Om ni känner att ni vill boka mig ordnar vi ett möte där vi går igenom era önskemål samt mer kring bröllopet. Efter bokning skickar jag er en bokningsfaktura på 25% av avgiften som bekräftar ert datum, samtidigt får ni också ett avtal på det ni bokat. Betald bokningsavgift garanterar datumet och återbetalas ej! Slutfakturan ska vara betald 14 dagar innan bröllopet. Bokningsavgiften betalas 30 dagar från bokning och dras sedan av på slutfakturan. Vid avbokning senare än 3 månader innan bröllopet debiteras 50 % av resterande belopp. Fakturering sker via Frilans Finans.

Samtidigt som ni gör er bokning bestämmer vi också ett datum för vårt bröllopsmöte där vi går igenom det praktiska inför fotograferingen på er bröllopsdag.

En provfotografering före bröllopet ingår också om ni vill. Ca 30-60 minuters fotografering med 5 bilder som en ”övning” innan den stora dagen. Bilderna från provfotograferingen levereras ca 7 arbetsdagar efter fotograferingen ett privat webgalleri.

bröllop 2022

FOTOGRAFERING

Jag försöker alltid att få med kundens alla önskemål på bilder. Beroende på evenemangets omfång reserverar jag mig för undantag. Min prioritet vid er fotografering är att fånga er dag så vacker och personlig som möjligt, och jag jobbar också utifrån att få de bästa ljusförhållandena och väljer bakgrund/riktning utifrån detta.

Jag är med er de timmar vi har avtalat och efter fotograferingen….  ⤦

EFTER FOTOGRAFERING

…åker jag hem med minneskort proppfulla av underbara bilder och påbörjar jobbet med att gå igenom och redigera er bröllopsdag. Jag skickar oftast en tjuvkik på 5-10 bilder några dagar efter bröllopet. Dessa får ni givetvis använda obegränsat innan ni får alla bilder.  

Beräknad leveranstid för digitala bilder är ca 3 veckor (under högsäsong upp till 6 veckor).

trädgårdsbröllop
bröllop

BRÖLLOP 2022

 Bröllopsporträtt eller bilder från förlovning som man har att minnas tillbaka till.

  •  Vi bokar in ett möte där jag ringer upp er så att ni kan berätta för mig om era önskemål och er dag.                             
  • 3 timmars fotografering.  Porträtt, vigsel och efter vigseln på kyrktrappan
  • 50-100 högupplösta och redigerade bilder som levereras i ett personligt webgalleri och på ett usb-minne..

9 000 kr

När det gäller fler timmar kontakta mig via formuläret nedan så skickar jag er information

Bröllopsfotograf