" Barnen kommer aldrig att sitta still och lyssna på en främmande människa!"

Känner du igen tanken? Att boka en barn- och familjefotografering kan kännas läskigt, lite nervöst eller kanske överväldigande. Jag förstår och du är inte ensam! Många föräldrar känner sig osäkra inför fotograferingar med sina barn. Tankar som kan dyka upp t.ex. : ”Kommer mina barn att samarbeta?” eller ”Hur ska jag förbereda dem?” 

När ni kommer till en fotografering hos mig ska vi ha roligt tillsammans! Det ska en rolig och avslappnad stund under fotograferingen.  

Ni föräldrar behöver inte känna er oroliga för att barnen inte gör som ni vill och att ni hela tiden måste säga till/tjata på era barn. Jag tar hand om dem och leker med dem. Vi utforskar och leker i omgivningarna – olika lekar som passar tillfället. Men det betyder inte att ni vuxna inte kan få små uppdrag eller delta i lekarna under fotograferingen. Det brukar skapa en avslappnad atmosfär och resultera i naturliga och äkta bilder. 

Jag anpassar mig efter era önskemål och gör det som känns bäst för er. Om barnen eller till och med ni vuxna behöver en paus tar vi det. Vem vet, det kan vara just då kameran råkar fånga fantastiska bilder. 

Carinas photolifestyle - barn och familjeporträtt Uppsala Sigtuna

Det är jag som är bakom kameran

Lite snabbfakta om mig: När jag har kameran i min hand mår jag som bäst. Genom mitt medlemskap i Golden Hour Members (sedan 2019) utvecklas jag som företagare och fotograf. Där tar jag del av både kurser, livesändningar, liveträffar och olika medlemsworkshops. Och däremellan stickar jag en hel del  – älskar doften av ren fin ull!  Min bästa vän var min mormor, en klok, fin tystlåten bondmora som älskade att fotografera med sin lådkamera. Jag undrar så vart den kameran tog vägen… Tänk vad roligt vi hade haft i dag med våra kameror.

Hur går det då till med en fotografering hos mig

Innan fotograferingen
När du har tittat igenom vilken fotograf som kan tänkas att passa just er.Känner du då att just vi skulle funka ihop så fyller du i kontaktformuläret som finns även i slutet av sidan. En förfrågan är inte bindande. När du har bestämt dig för mig så går vi vidare med att jag skickar en bokningsfaktura på bokningsavgiften och samtidigt får du också en välkomstguide med information kring fotograferingen som kan vara värdefull. Det är förr att ni ska känna er trygga inför fotograferingen.
Fotograferings-dagen
Nu är det dags för oss att ha riktigt skoj! Vi möts på platsen som vi har bestämt utomhus om vi inte har bokat en inomhusfotografering hemma hos er. Om det skulle vara hemma hos er går vi igenom var som är bäst hos er att fotografera. Oavsett om det är hemma hos er eller utomhus såfår ni guidningoch instruktioner både innan och genom hela fotograferingen. Allt för att ni ska känna er bekväma och avslappnade samtidigt som ni har en fin stund tillsammans. Fotograferingen tar ca 1 timme.
Efter fotograferingen
Efter fotograferingen åker jag hem med kameran fylld med härliga bilder av er. Sedan börjar jag med att gå igenom alla bilder och rensar bort de sombilder där ni blundar eller gör konstiga grimaser ( det brukar kunna slinka med någon sådan bild) Efter 2-3 veckor får ni tillgång till ett eget webgalleri där ni väjer ut de bilder som ingår i er fptografering.När ni gjort ert val och betalat slutfaturan på fotograferingen, levereras bilderna både högupplöst för framkallning, och i format anpassat för internet så att ni på bästa sätt kan dela bilderna i sociala medier om ni så önskar.
Carinas Photolifestyle Barn och familjefotograf i Uppsala län
Carinas Photolifestyle Familjefotograf

Varför boka en fotografering

Minnesvärda ögonblick: Fotograferingar fångar speciella ögonblick. Oavsett om det är familjefoton, porträtt eller till och med företagsbilder, blir det fina minnen för livet.

Professionell kvalitet: Genom att boka en professionell fotograf får du bilder av hög kvalitet. 

Speciella tillfällen: Vid särskilda tillfällen som bröllop, förlovningar eller födelsedagar, bilder på barnen/familjen ( där alla faktiskt är med på bild) är en professionell fotograf ett ovärderligt tillägg för att fånga ögonblicket och skapa minnen för framtiden.

Så, oavsett om det handlar om att bevara speciella ögonblick eller för att förbättra ditt varumärke, är en fotografering en fantastisk upplevelse samtidigt som ni får vackra bilder !

Ge bort en fotografering: Har ni svårt att hitta en present till någon? Ett presentkort på en valfri fotografering är en jättefin och ofta uppskattad present. Man kan även ge en del av summan om man känner för det. Skriv i raden i ”önskemål” att du önskar köpa ett presentkort.

Men tänk om....

Men tänk om det blir dåligt väder! Vädret kan vi ju verkligen inte styra över. Men lite regn funkar och jag väljer platser där man kan vara. Men är det verkligen regn rusk och oväder bokar vi så klart om. Vad händer om någon av oss blir sjuk? Sjuka kan både ni och jag bli tyvärr. Men självklart bokar vi om

Har svårt att bestämma kläder och tänk om barnen är griniga och inte alls vill vara med

Man ska självklart ha det man känner sig mest bekväm i. Ni väljer, men ha gärna ljusa neutrala färger bäst. Låt gärna era kläder gå i samma ton och  undvik starka mönster. Att prata med barnen och förbereda dem på att Carina ska träffa oss och leka lite samtidigt som hon fotograferar oss. Visa gärna en bild på mig. 

 

carinas photolifestyle Fotograf i Uppsala län

Vad kostar det:

DITT PRIS: 3000 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER MAJ/JUNI
3 platser tillgängliga
TILLGÄNGLIGA TIDER JULI/AUGUSTI
1 plats ledig Juli / 3 platser tillgängliga Augusti

Tveka inte att skicka in en intresseförfrågan ang en fotografering. Jag svarar inom 2 arbetsdagar