Gravidfotografering

Visst är det fint att ha bilder från sin graviditet. Bilder att spara och plocka fram vid stunder när man vill minnas och se tillbaka. Det lilla barnet som växer därinne och lyckokänslan bubblar även den inombords. Jo visst är det så att alla mår kanske inte superbra. Men någonstans där i din kropp finns oanande krafter och möjligheter till att orka föreviga den fina magen.

I söndags hade jag den förmånen att få vara med på en workshop i Hagaparken i Solna. Den ena fotograferingen var en gravidfotografering. Så himla vackert och magiskt roligt. Det blev ca 3000 bilder (inte alla dock på den gravida).  Vill du veta mer så kontaktar du mig här.

Här får ni se några av alla bilder. Har inte hunnit gå igenom alla än. Så visst kommer jag att visa fler senare.

Gravidfotografering
gravidfotografering Uppsala Sigtuna
Gravidfotograf i Uppsala län Carinas Photolifestyle

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Jag

  Mycket vackra bilder, du är så duktig! Det måste ha varit jätteroligt att vara med på workshopen i den miljön.

  1. Carinas fotografier

   Tack snälla rara du för alla fina kommentarer. Det var super roligt och vackert. Kan tänka mig dit och fotografera fler gånger <3

 2. Carina Jacobsson

  Suuuuperfina bilder, workshops är superkul och givande och man lär sig alltid något nytt. Själv ska jag på en modellfotoworkshop med Therese Asplund nu i slutet av September och jag längtar massor.

  På återseende/carina Jacobsson

  1. Carinas fotografier

   Tack snälla rara du! Så glad jag blir 🙂
   Din workshop låter ju jättespännande. Ska bli spännande att se bilderna.

 3. Lisa

  Vad roligt och vilka fina bilder 🙂 Önskar jag hade bilder från när jag var gravid, måste ju vara jätteroligt att ha. 🙂

  Ha en fin torsdag kram <3

  1. Carinas fotografier

   Ja allra helst när man har fina klänningar på sig 🙂
   Första barnet tog vi varje vecka i profil. Inga vackra bilder precis 😉
   Tack snälla rara <<3

Lämna ett svar