Bröllopsfotograferingen från workshopen

Jag sitter fortfarande emellanåt och tittar igenom mina bilder från workshopen. Det tar ett tag att gå igenom alla samt att redigera. Men det är som en sorts meditation för mig. Att sitta med bilderna och allt annat far ut i från mina tankar. Det är så himla bra. 

Hoppas att ni alla har haft en skön fin helg. Här har vi haft en underbar lördag i strålande sol och en hel del jobb i trädgården. Jag har också hunnit att sitta en del med mina bilder som finns i min kamera just nu.

Bröllopsfoto Carinas Photolifestyle - fotograf i Uppsala - Uppsala län

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Jag

  Så underbara bilder på bröllopsparet, vilket minne för livet det blir för dem! Du är så duktig!

  1. Carinas fotografier

   Tack! Ja fotografering kring ett bröllop måste vara fantastiskt <3
   Detta var en workshop så de hade ett antal fotografer runt sig 🙂

 2. Carina Jacobsson

  Men VILKA bilder…blir ju alldeles betagen i dem….WOW!//Carina

 3. Louise+Baumgärtner

  Mej OJ! Det var nog ett av de vackraste serier bröllopsfotografier jag sett, någonsin!

  1. Carinas fotografier

   Nämen <3! Tack <3! Vad glad jag blir. Det var en workshop och vi var 20 personer uppdelade i olika grupper och fick 7 min på oss vid varje tillfälle. Allt för att hålla avstånd och att alla skulle få plats att fotografera.

   Varmt tack än en gång! <3

 4. Kristallina

  Önskar paret all lycka i världen och att dina foton blir ett minne för hela livet.
  Underbara, romantiska bilder!

 5. Lisa

  Vilka underbara bilder. Du är verkligen duktig på att fota. 🙂
  Lördagen var verkligen skön. Man får hoppas att det kommer några fler såna dagar innan den riktiga hösten infinner sig 🙂

  Ha en fin tisdag kram <3

  1. Carinas fotografier

   Tack snälla rara du. Det värmer att höra <3
   Ja lördagen var fin. Men veckan hittills är blåsig och då blir det kallt, burr!
   Tisdagskram till dig <3

Lämna ett svar