Glädjestund

Att se syskon springa omkring och skratta och ha roligt tillsammans, ja då går verkligen kameran ”varm”. Att försöka fånga de där stunderna för att bevara dem för framtiden är helt enkelt fantastiskt. Samtidigt är det en riktig utmaning att hinna med och att få barnen att ”arbeta” med mig. Men med ca 40 år som jag arbetat med barn ska jag nog hitta något knep för olika stunder. 

För en vecka sedan hade jag förmånen att träffa ett litet syskonpar med massor av glädje och närhet till varandra och familjen. Helt magiskt att få fotografera dem. För mig försvann tiden och jag hade så himla roligt. Och att sedan få åka hem och stoppa minneskortet i datorn och gå igenom alla bilder…det är så spännande. Och i går levererades bilderna till familjen. Så superroligt att få dela med sig till familjen.

Visst är det otroligt fint att bevara minnen från olika tillfällen för att i framtiden kunna plocka fram och se tillbaka. Man glömmer stunderna ganska snabbt.  Här kommer några bilder från fotograferingen, och ja jag har tillstånd att visa upp bilderna här på min sida. Mer om fotografering kan du här

Ha en fin måndag!

barnfotografering

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Jag

  Så charmiga bilder på ett charmigt syskonpar, väldigt lyckade bilder! Förstår att du hade en trevlig fotostund när du fotade dem!

 2. Tina

  Du har verkligen fångat barnen på ett naturligt och underbart sätt! Du är så otroligt duktigt som fotograf Carina <3

  Kram Tina

 3. Emma Engström

  Vad det här är så otroligt vackert, så himla söta bilder måste jag säga! Så fint med syskon <3

 4. Lisa

  Vilka underbara bilder. Dom är verkligen för söta 🙂
  Det är så härligt med barn för dom är så naturliga 🙂

  Ha det fint kram <3

Lämna ett svar