Du visar för närvarande Vackra klänningar och vackert vinterväder

Drömklänningar

Jag kan inte få nog av alla vackra klänningar som frivilliga gravida kvinnor ställer upp på att bära i vinterkylan. Allt för att vi, ett gäng glada fotografer skulle få våra bilder in i kameran. Vilka kvinnor som stod där modigt och uthålligs i det kalla vädret. Självklart hade de värmepåsar lite här och där på kroppen.

Först ut för min grupp var Sofie som bar en ljuvlig rosa klänning från Katharina Hakaj Couture  En riktig drömklänning som också en annan gravid hade men i grått.

 

Gravidfotograf i Uppsala län Carinas photolifestyle

Vad betyder bilder för dig?

Alla har vi olika tankar kring fotografier tror jag. Själv har jag ju alltid haft en kamera, sedan jag var tonåring. Även om det har varit olika prisnivåer på dem har jag alltid ägt en. Använda regelbundet 🙂

Nu för tiden använder ju många kameran i mobilen och är nöjda med det. Mobilkamerorna blir ju också bättre och bättre. Jag själv är inte lika bra med just mobilkameran,men kanske jag lär mig. Dock har de flesta bilder med just mobilkamera försvunnit med tiden då jag har bytt mobil…Känner ni igen er?

Men nu har jag lärt mig att spara bilder på en extern hårddisk och även i ett ”moln”. Fortfarande tror jag det bästa är att skriva ut/framkalla bilderna. Då kan man ju titta på dem precis när man vill.

Hur gör ni med era bilder?

Gravidfotografering
Gravidfotograf

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Anita

  En helt makalös kreation! Underbara bilder med många vackra detaljer och ett harmoniskt ljus.

 2. Jag

  Fantastiskt vackra bilder som tagna ur en saga om en isprinsessa! Eller kanske inte en isprinsessa, då skulle hon nog vara klädd i päls och varma kläder.

  Jag måste säga att jag inte riktigt förstår konceptet med tunna klänningar ute mitt i vintern, det blir alltför arrangerat. Jag ser på en av bilderna att modellen har något under klänningen och läser att det är en värmepåse. Men om jag hade varit hon skulle jag aldrig utsatt mig för detta när jag väntade barn. Om klänningen: jag ser nu att det ju är frostrosor som klänningen är dekorerad med och då passar det väl ute i snön. Men ändå. Förstå mig rätt: det är ingen kritik av dina fina foton.

  1. Carinas fotografier

   Tack snälla!
   Det är helt ok att tycka🤗 och jag förstår dig rätt. Jag själv hade aldrig klarat av det tror jag 😄 Och inte har jag några foton på mig som gravid heller 🤷‍♀️
   De är modiga. De står en liten stund för att emellanåt ta på sig sin Jacka och även filtar.

 3. Carina

  Tack Lisa 🙂
  Ha en fin helg <3

 4. lisa

  Vilka fantastiska bilder och vilken underbar klänning 🙂
  Ha en fin helg kram

Lämna ett svar