Sammarbete med Poze Hair

Drömmen om svallande hår

Du är gammal Carina, för du är så vithårig.

Oj, har det gått så långt utan att jag har märkt att jag har blivit vithårig? *ler*.  Tittar mig i spegeln och funderar en stund. Är jag vithårig? Är jag inte blond? Ja det är nog så att jag är grå nu eller rättare sagt vithårig och inte blond längre. Då är det tur att det finns hjälp att ta till.

Jag har faktiskt inte tänkt så mycket på att jag håller på att bli grå eller  ja vit då. Nu har jag faktiskt glömt när jag gjorde slingor sist. I höstas ”slängde ” min frisör i lite toning i håret men det tvättas ju ut på ett par tvättar.svallande hår

Jag har inte långt hår dock

Den här bilden har ett par år på nacken och här hade jag faktiskt lite slingor i håret. Inte så långt heller och ni ska bara veta att i hela mitt liv har långt tjockt svallande hår varit min högsta önskan. Tänk när man var barn och man tyckte att alla andra tjejer hade så fint långt hår och själv hade man någon kort tråkig frisyr ( egna tankar då).

Det är då som extensions och hårförlängning  kommer som räddaren i nöden och där ingenting är omöjligt. Nej jag har inte sådant i mitt hår men jag vet att många ser det som en räddning då de av olika anledningar har blivit av med en del av sitt hår eller har fått försämrad hårväxt. Hos Poze hair kan man köpa hårförlängning både i syntet och äkta hår. Olika stylingprodukter finns där också och vill man läsa historien om löshår som fatiskt startade i Indien. Jag själv är alltid intresserad av historia och vad som ligger bakom olika produkter eller saker.

svallande hår

Ja i dagens inlägg bjuder jag på lite bilder av mig även om de har ca 3 år på nacken. Nu har jag faktiskt äntligen lite längre hår även om jag inte har några extensions. Men ja, det vore super spännande att testa någongång.

Ha nu en riktigt skön helg och ta hand om er !

Lämna ett svar