Barn och familjefotograf

Din fotograf Uppsala/Sigtuna

Fotografering ska vara roligt

Vad roligt att ni hittat hit och planerar en fotografering. Jag vill ge er som väljer en fotografering hos mig en rolig och avslappnad stund. Viktigt för mig när jag fotograferar barnen är att vi ska ha roligt. Genom att hitta på olika lekar och små uppdrag blir fotograferingen en naturlig stund för barnen och er.

Känner ni att ni har hittat rätt fotograf så fyller ni i formuläret längre ner på sidan.

I bokningsformuläret skriver ni så utförligt som möjligt. Detta kan underlätta under fotograferingen. Om jag har tider kvar som passar dig så bokar vi in datum och tid. När bokningen är gjord skickar jag er en faktura på 50% av avgiften, resterande betalas efter fotograferingen.

När ni sedan sitter därhemma och tillsammans tittar på bilderna och barnen skrattar, pekar, minns och sig själva på bild ihop med sin familj ökar deras självkänsla. De känner sig älskade och bekräftade. Och tänk så värdefullt det är för barnen att få se sig själv i bilderna som kommer finnas kvar i deras liv länge. Som de i sin tur kommer att kunna visa sina barn i framtiden.

Visst är det roligt att plocka fram bilder för att minnas tillbaka. Men många tänker “Vi gör det sen”, och sedan har det gått ett halvår eller längre och så har man missat den där magiska tiden. 

Barnfotografering
"En helt fantastisk fotograf,om jag ska vara ärlig så trodde jag aldrig att mina barn skulle samarbeta med Carina. så bra som de gjorde. Så otroligt pedagogisk och bra med barn, jag var helt häpen hur bra det hela gick Allt var ordentligt planerat och Carina hade med sig leksaker och annat som lockade barnen. Barnen tyckte att det var superroligt och ville göra det igen (samma barn vill alltså inte bli fotade när mamma bara vill ta EN bild)! Det jag tycker var så himla bra vat att Carina lät barnen leka och ta sina pauser hela tiden när det behövdes, stressade aldrig på och var helt lugn och harmonisk under hela fotograferingen som tog ca 1 till 1 1/2 h. Bilderna blev helt magiska. Är så nöjd och glad att vi gjorde detta med Carina. Det märks verkligen att hon har gjort det här riktigt länge. Vi kommer definitivt att återkomma ."
Rana
Barnfotografering
"Jag brukar normalt inte gilla att bli fotograferad, men Carina får en att känna sig avslappnad med sitt lugna; professionella förhållningssätt. Carina är påhittig med platser för fotograferingen och provar olika bakgrunder. Bilderna blev väldigt fina och jag är mycket nöjd. Jag kan verkligen rekommendera Carina!"
Petra
Porträttfotografering med lånad klänning

Noga utvalda fotoplatser

Fotografering ute i naturen på en vacker plats med det bästa ljuset är perfekt för familj och barnfotografering. Det är alltid nära till parkeringen. Har ni någon speciell plats, helst vill fotas på stranden så kommer jag med förslag utifrån det. Är det så att ni väldigt gärna vill fotograferas i er trädgård så går det bra. Bästa ljuset för fotografering tycker jag är sista timmen innan solen går ner. Fungerar inte det så självklart tar vi en annan tid.

Inga stela uppställda fotograferingar

När man fotograferas så ska man ha roligt, eller hur! Bästa bilderna blir när man lyckas att fånga de där omedvetna stunderna av fotograferingen. Jag eftersträvar en fotograferingen som är avslappnad och lättsam. Då brukar barn och även vuxna känna att de har roligt. Tillsammans skapar vi era bilder som ger er ett minne för livet.

Färgval/blommor

Önskar ni en mer stylad fotografering med blomkrans/blommor, så ordnar vi det. Pris för blommor tillkommer. Beroende på färgval av kläder kommer vi överens om blommornas färgskala.

in fotograf i Uppsala Sigtuna, Bröllopsfotograf,

Barnen ska ha roligt 

Jag tvingar inga barn till att sitta still. Vi går omkring, leker och kanske letar vi efter en fe som bor uppe i trädet…. Vi skapar en ”magisk” värld.

SÅ GÅR DET TILL:

Bokningsförfrågan

Vad roligt att ni har kommit så här långt i funderingarna kring en fotografering. Längst ner på sidan finns ett formulär där ni fyller i era uppgifter. Jag svarar inom 2 arbetsdagar med förslag på datum för själva fotograferingen om jag har tider lediga. Skicka er förfrågan så snart som möjligt för att garantera att ni får den tid ni önskar.

Bokning

Nu har vi kommit överens om ett datum som vi bokar in. Då skickar jag er en bokningsfaktura på 50% av ditt pris för fotograferingen samt ett avtal som ni lugnt kan läsa igenom hemma och skriva på. Jag fakturerar via Frilans finans och betalningsvillkor är 10 dagar för att garantera er tid för fotograferingen. Slutbetalningen av resterande summa sker vid leverans av bilderna.

Fotografering

Nu har vi kommit till själva fotograferingen, åh så roligt! Vi träffas på den plats vi har kommit överens om. Själva fotograferingen tar ca 1 tim. Är det barn som fotograferas så anpassar vi efter dem och det blir en del lek under tiden som vi fotograferar. Jag kommer att vägleda er genom hela fotograferingen så att det känns bekvämt för er. Objektiven jag använder mig av gör att vi på ett naturligt sätt håller avstånd under fotograferingen.

Efter fotograferingen

Nu är fotograferingen klar och jag åker hem med en hel del härliga bilder i min kamera, som jag kommer att gå igenom. Ca 2 veckor efter själva fotograferingen skickar jag ett mail med en länk till ett galleri med era bilder (ca 20-30 stycken). Där loggar du in och gör ditt urval genom att klicka i hjärtan på de bilder du vill ha. Själva slutfakturan skickas och jag levererar era bilder

Roliga fakta om mig

Stickar gärna när jag inte håller på med foto 77%
Kvällstrött 40%
Tänkte inte skaffa ny katt....men det blev det iallafall 98%
Din fotograf i Uppsala Sigtuna

Jag kan ibland inte fatta att jag är en farmor

Ja det är sant; jag kan inte riktigt fatta att jag är en farmor till två små underbara tjejer. Själv är jag en trebarnsmamma till vuxna killar. Vart tog tiden vägen ? Det känns extra viktigt för mig att få dokumentera barn och familj med tanke på när jag ser tillbaka på mitt liv som förälder.

Jag trivs oerhört bra på en fjälltopp med den vidunderliga utsikt som man upplever där. Skogen och havet är andra platser jag älskar att strosa omkring och samla energi.

Jag har jobbat med barn i hela mitt vuxna liv och älskar deras spontanitet samt naturliga glädje. Det har lärt mig att ta till vara på glädjen och det naturliga när jag fotograferar. Barnen ska inte följa mig utan det är jag som följer barnen så mycket det bara går med en kamera i handen.

Er investering

Ca 1 tim fotografering

Personligt webbgalleri för val av bilder

5 st högupplösta bilder för utskrift

5 st lågupplösta bilder för webb/sociala medier

3600 kr

BILDPAKET UTÖVER DE BILDER SOM INGÅR:

Barnfotografering

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

TILLGÄNGLIGA TIDER SEPTEMBER ( FULLBOKAT) / OKTOBER
2 tider kvar 74%
TILLGÄNGLIGA TIDER NOVEMBER/DECEMBER
3 tider kvar 30%