Kanske är det dags att summera år 2022 och välkomna 2023. Jag är ingen av en massa nyårslöften, har aldrig varit. Det är bara svårt att komma i håg och även stå upp för dem. Men om jag ser tillbaka på mitt fotoår 2022 så har jag en hel del fina minnen. Jag måste nog säga att bröllopsfotograferingen i somras var det mest vackraste och häftigaste fotograferingen jag gjorde under 2022! Där står jag längst bak i kyrkan och kommer på mig själv att jag gråter….Ja, tårarna rinner sakta ner för mina kinder samtidigt som jag är helt fokuserad på att fånga bilderna in i min kamera. Jag trodde verkligen inte att jag skulle reagera så när jag var så fokuserad på mina kameror och att fånga bilderna. Men jag blev otroligt berörd av att se den kärlek som fyller hela kyrkan under ceremonin. Så otroligt magiskt.

Självklart så är alla fotograferingar något speciellt. I somras fick jag även träffa några helt underbara barn som faktiskt inte alls var obekväm med varken mig eller kameran. Då går tiden snabbt vill jag lova och man far omkring bland stenar och träd och ja i år blev det också runt hästar. Så himla roligt!

 

Barn och familjefotografering

Vad har vi framför oss 2023 då? Jag hoppas att även detta år ska få vara tillsammans en hel del med min kamera. Då jag har valt att inte ha någon studio ( även om utrustning finns 🙂 ) utan väljer att ta till vara på naturens vackra platser och tiderna på dygnet när ljuset är som bäst. Så hoppas jag självklart att regnet inte öser ner alldeles för mycket. Men regn kan också vara magiskt vackert på sitt sätt. Så egentligen finns det inte så många tillfällen då det absolut inte går att fotografera ute….tycker jag.

Vinterfotografering

I vintras var jag på en workshop där vi fick fotografera ett antal tappra gravidmodeller. Jag förundras verkligen av deras styrka att stå där i böljande klänningar i flera minusgrader sm det var just den här dagen i februari. Så duktiga allihop! Men vad jag förstår så är de ganska varma i sig själva.

Mitt fotograferings år 2022 har varit så roligt och lärorikt och jag ser verkligen fram emot fotoåret 2023! Och ni är så välkomna att hänga med 🙂

Fotograf Uppsala Sigtuna

Gravidfotografering Uppsala