Den fantastiska hösten är här

[mailerlite_form form_id=5]

Är det inte en härlig årstid vi möter just nu!? Om vädret tillåter och luften är frisk och sval då finns inget jag egentligen kan klaga på. Hösten är magiskt vacker med alla färger. Håller ni med?

Jag vet att många skolor har slutat med fotografering av barnen. Många kanske tycker att det är tråkigt då man inte får de där årliga bilderna av barnen. Därför har jag några tider i höst som är lite kortare fototid och lite billigare än en vanlig fotografering. Tiderna är inte så många och tar slut snabbt

Bokning:

I samband med bokning skickas en faktura på summan. Denna garanterar vårt datum. Ni får ert urval på ca 10 bilder ca en vecka efter fotograferingen där ni väljer era 3 bilder. Möjlighet finns att köpa till fler eller alla 10 bilder.

Fotografering:

Vid dåligt väder/sjukdom flyttar vi alltid! Blir det 🍂 höststormar och regn är kanske inte så kul vid en fotografering. Sjukdomar kan man inte rå över och då bokar vi om tiden.

Leverans:

Ca en till två veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ert urval. Dessa bilder är färdiga, så när ni valt levereras dem inom kort. Ni får använda era bilder fritt för framkallning/sociala medier.

 

Höstfotografering

Har ni fler frågor, så tveka inte att skicka det till mig! Kram 

 

Fotograf Uppsala Sigtuna

Mina tidigare inlägg kan du läsa här

Porträttfotograf Uppsala Sigtuna Bröllopsfotograf Gravidfotograf Företagsfoto

Detta inlägg har 2 kommentarer

Lämna ett svar