Junibröllop

En lördag i juni hade jag den förmånen att få fotografera Erik & Lovisas bröllop. Vädret var grått men en tendens att kunna spricka upp. Varken strålande sol eller regn och det var jag glad över. Att se så lyckliga och förväntansfulla människor får mina ögon att tåras en del. Det är verkligen något speciellt med bröllop! Håller ni med? Brudbuketten var så vacker med en massa ljust lila luktärter. Själva fotograferingen hade vi innan bröllopet precis bredvid kyrkan. Så tiderna hölls väldigt bra.

Att sedan åka hem med en heel del bilder i kameran är så spännande. Jag hade självklart laddat upp bilderna på en extern hårddisk också för att vara säker på att bilderna verkligen följde med mig hem.

Fotograf Uppsala Sigtuna

 

Bröllopsfoto Carinas Photolifestyle - fotograf i Uppsala - Uppsala län
bröllopsfotografering
Bröllopsfoto Carinas Photolifestyle - fotograf i Uppsala - Uppsala län
Bröllopsfotograf Bröllopsfoto Carinas Photolifestyle - fotograf i Uppsala - Uppsala län
Bröllopsfoto Carinas Photolifestyle - fotograf i Uppsala - Uppsala län

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Jag

  Verkligen fina bröllopsbilder! Du är så kunnig!

 2. lisa

  Nu gick det att kommentera 🙂 Vilka underbara bilder. Du är så duktig på att fota 🙂 Kram

  1. Carinas fotografier

   Ja, jag hade lite strul men nu har jag lyckats få till det 🙂

   Tack snälla Lisa! <3 Vad glad jag blir att höra det TACK!

   Stor kram

Lämna ett svar