Vill städa ut julen nu

Städa ut julen

Här sitter jag och funderar på om julsakerna ska ut i dag? Har ni städat undan julen än? Det har nog aldrig hänt tidigare att jag har velat städa bort julen sista dagarna i december. Kan det bero på det mörka trista vädret. Just nu blåser det som attan och molnen hänger tungt över oss. Det är lite trist när det i lördags var så fint. Lite vitt och kallt.

Kanske beror det på att jag inte fick tag i någon gran i år. Alla de fina var slut och endast pyttesmå eller superstora fanns kvar. I min besvikelse struntade jag i granen och skaffade lite granris i stället. Här kan ni se hur det blev. Men det blev ju jul i alla fall och jag har det lättsamt att städa bort granriset i år.  Varje år ”svär” jag ju över att plocka bort granen, men en plastgran vill jag inte ha.

städa ut julen

Fint med allt det juliga

Visst är det mysigt med julen och jag gillar ju rött, även om det inte är självklart med den färgen. Vad tycker ni om rött? Det får inte bli för mycket bara och absolut inte året om.

Men i morse när det blev en långfrukost bestämde jag mig för att i eftermiddag städar jag bort de små tomtarna som står lite här och där.

Ha en fin näst sista dag 2019!

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Anna

  Vad vacker kula. 🙂

  0
 2. lisa

  Jag började faktiskt plocka bort julsakerna idag. Nu vill jag bara att det ska bli ljusare och varmare 🙂 kram

  0
 3. Netti Starby

  Jag brukar ha mest vita julsaker för rött i hemmet är inte min färg. God fortsättning <3 Kramis

  0
 4. Jag

  Tjugonde dag Knut, inte förr, städas julen ut. Jag pyntar ju inte långt i förväg, utan det mesta kommer fram just till julafton. Stjärnorna behövs så länge det är mörkt, tycker jag. Röda detaljer piggar upp, både i klädsel och inredning.

  En god fortsättning på det nya decenniet Carina!

  0
  1. Tack detsamma🎉💜
   Jag brukar vänta till tjugondag Knut men nu fick tomtarna krypa undan och vila till nästa gång 😊

   0

Lämna ett svar