Välkommen augusti

1:a augusti

Oj, är augusti redan här! Vart tog denna konstiga sommar vägen? Känns som om det nyss var vår och alla var mitt uppe i pandemin. Nu är det bara en månad kvar av sommarmånaderna och många har säkert redan börjat att jobba. Vädret har inte varit det bästa i sommar och då menar jag att det inte har varit skönt att gå i shorts eller klänning. Jättevarmt är ju bara jobbigt, men att kunna gå i shorts, det är sommar för mig. Sista dagarna nu i juli har ju mellan regnskurarna varit helt ok. Men visst är det tråkigt att värmen kanske kommer tillbaka när man börjar jobba igen. 

Det har varit en hel del fotografering i sommar och det är ju så himla kul. Och spännande saker väntar framåt också. Så roligt.

Det där med redigeringar är ju också skoj. Nedan här så finns samma bild två gånger men lite olika redigerade. Vilken man gillar bäst är ju en smaksak….

Luktärterna är  iallafall charlies angel och wiltshire ripple. Båda frösorterna inhandlat hos Zetas trädgård. Wiltshire tripple hade jag  frön kvar från förra året och de funkade i år också. För mig var luktärt året i år bättre än förra året. Då lyckades jag inte alls.

Ha en toppenhelg!

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Jag

  Och snart är augusti slut, i natt var det kallt men solen värmer. Fina luktärtsbilder, svårt att välja vilken jag gillar bäst. Mina luktärter sådde jag alldeles för sent så de blommar inte än. Hoppas att de hinner komma.

  1. Tack 🙂 Det är lite svårt att veta när man ska så tycker jag. Förra året blev inget bara år för mina luktärtor….blommade aldrig så mycket. I år var det bättre men tror det kunde varit ännu bättre
   Håller tummarna för att din blommar snart!

 2. Lisa

  Vilka fina bilder 🙂
  Ja det är konstigt med vädret. Min man började jobba igår och nu verkar det som om sommaren är här helt plötsligt. Augusti kan ju vara väldigt fin.
  Tiden har verkligen gått fort. Satt faktiskt och tänkte samma tankar som dig igår, att nyss var det vår och allt detta med corona och nu är det augusti helt plötsligt.
  Man får ta vara på dagarna nu.
  Ha det gott Carina kram <3

  1. Jag är ledig ett tag till, men jag tycker att man känner att det är på väg mot höst även om lite värme kommit tillbaka 🙂
   Stor kram!

 3. Emma Engström

  Jag kan inte alls förstå att det redan är augusti, det har gått så otroligt fort! Men jag hoppas vädret kan hålla sig fint även om det drar igång med jobb, man blir så glad av solen! 😀

Lämna ett svar