Vad vill vi med bloggvärlden

Mina år i bloggvärlden

Tänk att det är 12 år sedan som jag hoppade på den här bloggvärlden.  Då i slutet av 2007 var tanken ingenting annat än att jag skulle skriva om hudvård och hälsa. Jag hade precis utbildat mig till både friskvårdsmassör och frisk och skönhetsterapeut. Jag startade även upp mitt egna företag då. En blå olympus digitalkamera fanns i min ägo.

Oj vad har tiden tagit vägen. Många år och flera olika bloggar senare är mitt företag nedlagt och jag bloggar här på min egna portal. Det känns faktiskt väldigt bra. Jag hänger kvar här då mitt fotograferande tar en stor del av min fritid. Älskar att fotografera. Här kan ni kika in på Min första blogg. Haha men lova att inte skratta. Den ser lite konstig ut och jag tror att jag har raderat en del inlägg. Bilder har också försvunnit såg jag. Men det är ändå lite roligt att ha den kvar…

Nyårslöften

Nu är det inte många dagar kvar på 2019 och som varje år tänker jag; ”Vart tog året vägen?” Har ni sammanfattat ert år 2019? Jag har inte gjort det men sitter nu i skrivandes stund och tänker på året som gått. Året som för mig har spökat med min kropp. Allt från knä till brutet ben i fot. Och både knä och fot var på samma sida… Lustigt, eller hur. Om ni vill så finns det ett formulär här.

Några mål och drömmar har jag faktiskt inför 2020, några behåller jag för mig själv. Nja, jag behåller de flesta för mig själv… Så gör jag en sammanställning i december 2020.

Ett av mina mål är att bli bättre på att motionera och träna. Jag behöver det av olika orsaker men det finns också orsaker att det gått dåligt med den delen i år. Knät och sedan foten. Man tappade liksom lusten. Ja det var mina tankar på året som varit och året som kommer.

         

This post contains adlinks fromAdvira

    1. HIGH WAIST TIGHTS Rascal / 2.Träningstopp / 3.HIGH WAIST TIGHTS Medusa / 4. Here / Klick here for all news

Detta inlägg har 16 kommentarer

 1. Emma Engström

  Att ha brutit sig under året lät ju inte alls så himla roligt, så vi får hoppas att man håller sig hel under 2020! Ha nu en himla bra start på det nya året 😀 <3

 2. Oj, du har hållit på i många år!
  Nyårslöften håller jag mig bort från, blir bara besviken när jag bryter dem,hi,hi.
  Jag skriver alltid en årskrönika, roligt även för mig själv att titta tillbaka på det gångna året.
  Gott nytt år!

  1. Åh så roligt med årskrönika. Det var ett tips att ta efter 😉
   Gott Nytt år till dig också!

 3. Kristallina

  Började ännu tidigare att blogga än du men har 2 bloggar kvar som jag började med 2009. Innen dess gjorde jag mycket pixelgrafik och animationer. Tror jag testade alla bloggportaler som finns eller fanns men wordpress är fortfarande min favorit.
  Nej, här blir det ingen sammanfattning och inga nyårslöften heller. Det har jag aldrig gjort. Kan bestämma mig för vad som helst när som helst 😀
  Dina feeds funkar fortfarande inte. Missar mycket här hos dig. Kollade precis den du har lagt in här på sidan och där är det också tomt. Den visar ingenting.
  Jättefin bild!

  1. Tack 🙂
   Ja wordpress är min favorit också även om jag inte vet hur jag ska få mina feeds att fungera.
   Får fortsätta klura
   Gott Nytt År!

 4. Trist att kroppen har spökat men hoppas det blir bättre nästa år 🙂
  Kul att se hur bloggandet förändras genom tiderna och hur man utvecklas 🙂

  1. Ja nu får det vara slut på spökerierna i kroppen 😉
   Ja, det är skoj att se hur man förändras 🙂

 5. ullie

  ja började 2010 är ändå på samma portal men har egen omän men ja det är konstigt man ser på bilder o skriv är helt annorlunda men ja kul o se tillbaka som en almenacka oxå
  go fortsättning o gott nytt år

  1. Visst är det skoj med att se tillbaka.
   Jag har inte allt kvar dock men det lilla är roligt 🙂

   God fortsättning och ett fint 2020 önskar jag dig

 6. Hannas krypin

  Första gången jag kikar in här hos dig, Vilken cliffhanger du ger angående dina drömmar och mål. Jag får helt enkelt hänga kvar och se hur allt kommer bli. 2007 startade jag också min blogg. Men jag hänger kvar på samma ställe. Bloggen är liksom min bebis som jag inte kan göra mig av med. jag vill inte heller.

  1. Åh vad roligt! Du är varmt välkommen <3
   Av olika orsaker så har jag flyttat omkring precis som livet i sig 😉
   Vi ses här 🙂

 7. Jag

  Jag sammanfattar aldrig men fotona blir som ett slags dagbok. Och bloggen, där hittar jag det mesta, om inte i inläggen, så i kommentarerna. Jag har inte bloggat lika länge som du men nog känns det som bra länge och just nu är det lite motigt. Nyårslöften ger jag inga, man kan ju bestämma sig för något när som helst under året.

  Vacker vinterbild med den tvekande solen!

  1. Tack snälla. Ja vinterbilden är 1 år gammal eller från Januari 2019.
   Jag är lite som du faktiskt…Har inga nyårslöften, har aldrig haft. Det får bli ”mål” på vägen 😉

 8. lisa

  Har faktiskt inte sammanfattat 2019. Orkar liksom inte. Det där med att träna är något jag också skulle vilja göra men som med dig vill kroppen något annat. Har också problem med ett knä och fot ( också på samma ben). Det är alltid svårt att komma igång med träning och speciellt om man får ont. Sköt om dig kram 🙂

  1. Men så lustigt…med vårat knä och fot… Mitt spökar på vänster sida 🙂
   Var nu rädd om dig och ta hand om dig
   Kram till dig <3

Lämna ett svar