Underbara höst

När sommaren lämnar plats för hösten

Så kom då september med dunder och brak. I alla fall för mig. Var det inte sommar nyss? Augusti avslutades väldigt speciellt och september startade oväntat konstigt och grymt. 

Det som är det bästa av allt är att kameran får användas varmt och mycket.  Så är det så att ni funderar på fotografering under den vackra hösten så passa på att kika in här

Vallmo

I våras hade jag glädjen att få vallmofrön skickade till mig från en influenser och bloggerska. Gissa vad glad jag blev när dessa små frön grodde och gav mig enormt vackra vallmon. Och väldigt speciella. Nu ska jag försöka att ta till vara på frökapslarna och faktiskt skicka vidare till två andra personer. Det är roligt att få en växt att leva vidare på andra håll tycker jag. Hur jag ska ta till vara på frökapslarna vet jag inte än men vad jag förstår ska man inte ta dem på en gång. Egentligen blommar varje blomma inte så länge, men det gör ju egentligen ingenting när kapslarna är så enormt vackra enligt mig. Har ni några favoritblommor på hösten?

Fotograferingshelg och vecka

I helgen kommer det att bli en hel del fotografering,  för i dag kommer barnbarnen hit. Det var längesedan kameran åkte fram då men i dag ska jag göra ett försök så att jag får  lite nya bilder på dem. Och i morgon ska jag vara med på en workshop och fotografera stylade gravid samt ”bröllopspar”. Det ser jag enormt mycket fram emot. Bilder kommer självklart upp här sedan. I veckan som kommer ska jag fotografera klasser och grupper. Det ser jag också fram emot med en del pirr i magen så klart. Men som en kvinna/lärare på en utbildning sa till oss; ”Det är inte svårt, bara nytt.” Härliga ord som är bra att påminna sig om ibland när man tycker att något är pirrigt.

Ha en underbar hösthelg!

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Jag

  Vallmokapslar är bara så vackra för att inte tala om själva blomman som finns i så många olika varianter. Jag måste se till att jag får in dem i min trädgård, bra att bli påmind. Underbara bilder på dina!

 2. Lisa

  Vilka vackra bilder 🙂 Håller med dig om att det är så otroligt givande att se något man sått gro. 🙂
  Vad roligt med besök av barnbarnen. Förstår att det kommer bli en del fotande då. Kanske man får se några bilder i din blogg?

  Ha en fin söndag Carina Kram <3

  1. Tack snälla!! <3
   Ja jag har haft en fantastiskt magisk helg på alla sätt. Tyvärr höll jag på att trampa på en huggorm i lekparken.....
   Ja, en hel del fotande. Från workshopen har jag tretusen bilder att gå igenom. Självklart kommer de upp här 🙂

Lämna ett svar