Äntligen kom jag in här

Gissa om jag har varit frustrerad! Jag har inte lyckats att ta mig in här på bloggen sen sist och det var ju ett tag sedan. För andra gången sedan jag flyttade min blogg hit för 1 1/2 år sedan har den strulat för mig och vägrat att släppa in mig på mitt konto. Sist och besvärligast var det att ta sig in för att skriva ett nytt inlägg. Fattar 0 !

Jag har tagit hjälp av både svensk och engelsk support och en engelsk support hjälpte mig en bit på vägen. Men den jag chattade med i dag nästan fick mig att känna mig dum för inget ( enligt honom ) var fel….? Jag gav upp och lät det bara vara. Men nu ikväll när jag sitter här och tänker…det måste vara något som är fel. Som en magisk ängel eller något kommer jag åter igen ( efter flera dygn) in på min adminpanel och lyckas komma fram till tilläg. Där får jag en känsla och bockar av ett tillägg. Oj, nu kommer jag helt plötsligt in här för att kunna skriva inlägg. Äntligen!

Har ni någongång känt frustration och tillslut bara vill ge upp?: Så har jag känt de senaste dagarna. Men hurra, nu är jag äntligen tillbaka hit.

 

porträtt Uppsala Carinasphotolifestyle

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Jag

  Visst krånglar det ibland, nu är det svårt för många med den nya redigeraren på WordPress. Jag borde byta bloggtema men orkar aldrig ta itu med det, istället undrar jag om jag skulle ta en paus, men kommer på att bloggande ger mig mycket. Så jag bör nog ta itu med bytet. Kanske.

  Ett så stämningsfullt foto, skönt att du lyckades lösa problemet!

  1. Det är lite skönt att höra att det strular för fler.
   Ta tag i det Gillar att titta in till dig <3

 2. Emma+Engström

  Ohja, den frustrationen har funnits många gånger och nu kan jag känna lite svajande i motivationen att blogga! Får hoppas det kommer tillbaka så småningom men ibland kan en paus behövas <3

  1. Motivationen kommer och går. Då är det alltid bra att pausa ett tag så man fylls med energi igen <3

 3. Lisa

  Känner så väl igen det där. Hade två buggar på min blogg nyligen. En var att mina poäng inte ökade trots att jag hade besökare. På blogg.se får man poäng för varje gång någon går in på ens blogg och ser panoramaannonsen längst upp. Poängen kan man använda till t.ex ”synas”. Det innebär att ens inlägg visas på framsidan på blogg.se en viss tid och dag. Jag skrev till blogg.se och de gav mig en massa extra poäng som plåster på såren. Jättebra service. Däremot har jag inte fått ordning på detta med att jag blir utloggad varje gång jag går in och kommenterar någons blogg. När bloggen inte funkar blir jag både frustrerad och irriterad .
  Skönt att det löste sig för dig. Kram

  1. Ja visst kan man bli galen 🙂
   Jag har också problem att kommentera en del bloggar? Fattar inget. Jag måste logga in och så får jag meddelande att lösenord är fel :/

Lämna ett svar