Currently set to No Index
Currently set to No Follow
Tips på nyttig frukost

 

This post contains adlinks from Adviral

Hej fredag

Tänk att du är här igen. Och vilket väder du bjuder på! Lite vitt, lite vinterkyla och en klarblå himmel. Kan det bli bättre en fredag så här sista dagarna i februari? Just nu är jag mycket inne på att hitta bra mat och matrutiner. Med svamp i öronen, har äntligen fått veta mina öronproblem. Men det tog bara 1 1 1/2 år typ. Hahaha, nej inte skoj. Så nu har jag läst en hel del om vad man ska undvika för att få bukt på det. Allt som har med socker att göra ska man låta bli.Samt processad mat. Hmm, det är ganska svårt då jag äter mat i vår skolmatsal.

Jag är också lite sugen på att testa kolodoialt silver, men börjar med dyr medicin från läkaren så får vi se sedan…. Här kommer i iallafall ett tips på en spirulina drink som jag är lite nyfiken på. Ser otroligt god ut. Och spirulina kan du beställa om du klickar på länken -> Spirulina powder / Agave syrup

Har ni redan testat spirulina så får ni jättegärna kommentera här nedanför. Så roligt att få ta del av andras erfarenheter.

Nu säger jag Hej hej och ha en alldeles underbar helg!

 

 

 

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Den där drinken låter jättegod. Jag gillar alla dom där ingredienserna . Den måste jag testa någon gång 🙂 Ha en fin lördagskväll kram <3

  0
 2. Tack för tipset om en god smoothie eller swirl! Jag vet faktiskt inte skillnad på swirl och smoothie 🙂
  Trevlig underbar fredag till dig Carina!

  0
  1. Kul du tycker m 🙂
   Haha jag vet faktiskt heller inte skillnad.
   Något att ta reda på
   Underbar lördag till dig!

   0

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.