Studentfotografering

Firar du studenten 2022 Eller konfirmerar du dig

ett personligt minne

Tidig morgon och du är redan vaken inför den stora och speciella dagen. Det är dags att ta på dig den vita mössan och kläderna du har bestämt. Den här speciella dagen upplever man bara en gång i livet. Tänk er då att ni faktiskt har bilder från just den här dagen att minnas och se tillbaka på .

Studentfotografering
student

Minne för livet

Inför en student eller konfirmation behöver inte fotograferingen ske samma dag. Den kan vara dagar innan eller kanske efter själva studenten eller konfirmationen. Fotograferingen sker utomhus på noga vald plats. Har du en speciell plats som du gärna vill vara på så kollar jag självklart upp den platsen.

Vad kostar det

CA 30 MINUTERS FOTOGRAFERING PÅ UTVALD PLATS

PERSONLIGT WEBGALLERI FÖR VAL AV BILDER

5 ST HÖGUPPLÖSTA BILDER FÖR UTSKRIFT SAMT 5 ST SKÄRMUPPLÖSTA FÖR WEBB/SOCIALA MEDIER

DITT PRIS: 1 800 KR

Är ni en grupp som även vill fotas tillsammans så funkar det super.

1h för Max 3 personer 4 500 kr 
2h för Max 6personer 7 200 kr

 

Studentfotografering

Faktureringen sker via frilans Finans

När vi har bestämt en tid och plats skickar jag en faktura som ska vara betald innan själva fotograferingen. Och när själva fotograferingen är klar, jag åker hem med en hel del härliga bilder i min kamera, som jag kommer att gå igenom.I ett personligt galleri  kommer ni sedan att få välja bland era bilder (ca 20-30 st). Där loggar ni in och gör urval genom att klicka på hjärtan på de bilder ni vill ha. Det finns också möjlighet att beställa en förstoring i storlek 40X30 cm på FINE ARTS-PAPPER 100% bomull och utan optiskt vitmedel till ett pris på 1000 kr