Snart kommer den finaste tiden

Den finaste porträttperioden är nog hösten

Det måste vara hösten som är den vackraste perioden när det gäller porträttfootografering. Ljuvliga färger och magiskt nästan sagolikt ljus. Om drygt en vecka är det september som startar hösten, den härliga hösten när vi kan tända en massa ljus och mysa. Men innan mörkret finns det tid för underbara dagar ute. Nu är det dags att fundera på de där julkorten som ska skickas till jul. Eller ett fint porträtt i julklapp till nära och kära. Hösten kommer rusa fram lika snabbt som sommaren så nu är det dags att boka fotografering i september/oktober. Finaste månaderna tycker jag personligen.

Här kan ni skicka en förfrågan/bokning för september och oktober Och här kan ni läsa mer

Barnfotograf
porträttfoto Uppsala

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Jag

  Hösten, den delen när färgerna finns är underbar. Men när vi kommer in i november, om inte snön har kommit, så är det en trist period då allt är grått grått grått. Du tar otroligt fina bilder på människor.

  1. Tack snälla <3 Tycker om att fota människor Så himla roligt !
   Jag håller med om november. Det är den tyngsta månaden för mig :-/

 2. Lillan Kind

  Även om jag är en riktig sommarmänniska så älskar jag höstens färger. Det är en underbar tid att fotografera, för ljuset och färgerna gör bilderna så vackra. Önskar bara att löven kunde hänga kvar lite längre😊

  1. Ja, jag håller helt med dig om att löven skulle få hänga kvar lite längre 🙂
   Jag tycker mycket om sommaren också 🙂
   Ha en fin söndag!

 3. Kristallina

  Höst är inte min favoritårstid men färgerna är oslagbara. Det börjar så smått har jag lagt märke till.

 4. Emma Engström

  Hösten är faktiskt en otroligt vacker årstid med alla fina färger som kommer! Alla årstider har sin charm 😀 <3

  1. Jag håller med dig <3 Och visst är det så att alla årstider har sin speciella charm
   Kram

 5. Lisa

  Jättefina bilder 🙂
  Ja det stämmer faktiskt, hösten är den bästa tiden att fotografera. Lagom ljust och massor av färger i naturen 🙂

  Kram

Lämna ett svar