Slappardag och annandag jul

Annandag, slappardag

Med julen kommer både intensiva dagar och någon slappardag. Här har det verkligen varit lugnt. Kanske för att dunderförkylningar härjar. Nåja, det är inte helt fel att ha lugna dagar så här i slutet av året. Men vädret har ju inte direkt varit lockande till att göra något annat. I dag var det lite frostigt och solen orkade nästan fram bland molnen. Det går inte att låta bli att bli lite piggare då ( Trots kraftig förkylning).

slappardag

Dagar med tid för fotostudier

Men det är inte bara slappadagar och en massa mat. Nej då. Jag passar på att gå igenom mina kurser i foto och redigering samt mina medlemssidor.

Jag tycker att det är så roligt och, ja, tiden bara försvinner. Ett par timmar känns som en kvart ungefär. Så roligt tycker jag att det är och vill absolut bli bättre och lära mig mer. Jag kan inte påstå att jag förstår allt än.

Nu ska jag lägga undan datorn för idag och kanske krypa ner i soffan för att titta på någon serie som vi har börjat att titta på. Vad har ni för er annandagskväll? Hockey VM (juniorerna) eller någon serie? Jag känner sådan tacksamhet över den här julhelgen som har varit lugn och fin, trots förkylning och gråväder.

slappardag

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Jag

    Jättevackra bilder, särskilt den med blommorna! Dagarna efter jul är precis slappardagar, det tar tid att komma i kläderna, men så får det vara. Serier på play är härligt att kunna njuta av, ser ofta två avsnitt i taget. Eller en långfilm, som Okänd soldat, tre timmar.

  2. lisa

    Vilka fina bilder 🙂 Tråkigt att du är förkyld. Min förkylning håller också i sig, den är envis. Krya på dig 🙂

Lämna ett svar