Skolstart och reor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lindex.

Tänk att vi nu är framme vid skolstart till veckan som kommer. Och vilken värme vi har fått! Jag mäktar inte riktigt med den. 20-25 grader är max tycker jag nu förtiden. Vad tycker ni?Trots värmen behövs det alltid något nytt vid skolstart. En del barn växer en hel del under sommaren. Sista veckan som Lindex har 20% rabatt på alla barnkläder! Gäller även reavaor. Hur bra är inte det!  Vill ni kika vad de har så är det bara att kika in genom att klicka på bilden eller här

 

 

Det är även 70% rea och jag har hittat lite godingar som är fina och riktigt bra priser, men tyvärr börjar storlekar sina. Men kika in och leta, det lönar sig alltid.

Smockad crop top i trikå här

Smockad crop top i trikå

Örhängen härGuldfärgade glittriga örhängen

 

Quiltad jacka snygg till beige top härQuiltad jacka

 

Ha nu en riktigt skön söndag och en härlig vecka!

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Jag

  Värmen är på gott och ont, det är skönt att kunna bada igen men för varmt var det ett tag att göra något annat än att vila i skuggan under ett träd. Dumt nog gav vi oss iväg i svampskogen en av de varma dagarna, det var som att motionera i en bastu, men vi kom hem med en hel del kantareller även om skogen är torr som fnöske.

  Sommaren har gått supersnabbt men vi är kvar på torpet, jobbar ju inte längre. Konstigt år för lärare i de högre stadierna och för eleverna. På gymnasiet har de både distansundervisning och lektioner i skolan. Hoppas att allt fungerar så att det kan bli normalt igen.

  Hoppas att din ”skolstart”, tillbaka i jobbet, har varit bra!

  1. Än så länge flyter det på för oss 🙂
   Härligt att vara på landet i lugnet. Här har jag hört en del som säger att det är gott om svamp men de flesta har sagt att det är lite…. Själv hittar jag aldrig svamp och tål inte svamp ( endast champinjon ) så mig gör det inget 🙂

 2. Kristallina

  Nej, den här värmen var lite för mycket för mig. Tack och lov har det blivit bättre de sista två dagarna.
  Har inte köpt ett enda plagg den här sommaren utan endast vad jag behöver och det är mat. Ha en trevlig helg!

 3. Emma Engström

  Kan inte fatta att det är skolstart, även om jag inte går i skolan själv! Men tiden går SÅ fort alltså 😀 <3

  1. Eller hur! Visst gör den ….
   Jag jobbar i skolan och går inte själv 🙂
   Ha en toppendag <3

 4. Lisa

  Ja det är inte klokt vad varmt det är. Jag älskar värmen men min svärmor lider. Det är alldeles för varmt för henne.

  Ha en fin söndag kram <3

  1. För varmt för mig också 🙂 Då ska du veta att jag har varit soldyrkare !
   Men jag älskar en vanlig sommarvärme med typ 20-max 25.
   Kram

 5. Jag älskar att det blev riktig sommar igen, och att vi har badat så mycket. Hoppas att du får en fin söndag:)

  1. Ja visst är det härligt 🙂
   Tack jag ska passa på att njuta av dagen. Detsamma önskar jag dig!

Lämna ett svar