Annorlunda skolporträtt

Många skolor har slutat med skolfotograferingar. Vilket kan tyckas vara både bra och samtidigt lite tråkigt. Porträtten på barnen varje år blir liksom bortglömda.  Det är så fint att ha porträtt på barnen varje år och se hur de växer och förändras. Har er skola/förskola ingen porträttfotografering längre? Då kanske detta är något för er!

Porträttfoto i utomhusmiljö

I september och början av oktober kommer jag att ordna 2 eventuellt 3 ( beroende på väder) tillfällen med fotografering i utomhusmiljö. Tiderna är begränsade  och måste bokas. Eftersom det kan hända saker som t.ex dåligt väder behöver vi kontakta er för att ev. ändra dag. Öser regnet ner är det inte skoj för varken barnen, er eller min kamera, då behöver vi boka ny dag. Platserna är begränsade så det är bra att vara ute i god tid för att få en plats för ditt/ dina barn.

skolfoto
Barnporträtt

Vad ingår

 Själva fotograferingen tar ca 15 – 20 minuter. Efter att vi har träffats för fotografering på en plats centralt i Uppsala åker jag hem med bilderna i min kamera och går igenom dem. Efter ca en vecka får du ett mail med en personlig länk till ett personligt bildgalleri med ett urval av bilder att välja från. Härifrån får du 1  digital bild, samt 2 st förstoringar på 13*18 cm. 

Priset är 650 kr inkl.moms. Vid bokning av fotograferingen skickar jag en faktura på 325 kr som garanterar er tid för fotograferingen. Resterande belopp betalas innan leveransen av bilderna.