Passa på att läsa en bok

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bokus

Godmorgon Lördag

Ännu en dag som vi vaknar upp till sol här. Jag hoppas att ni alla var ni än bor har det bra och är rädda om er. De sista veckorna har det inte varit så mycket fotografering här tyvärr. Jag har en planerad fotografering/workshop i Stockholm i mitten av april, men nu vet jag inte hur det blir med den? Man bör ju just nu inte åka in till Stockholm…. Har inte hört något än om den ställs in eller inte. Vi får hoppas på det bästa.

Så just nu går mycket tid åt att gå igenom mina gamla bilder, och det är ju iof roligt. Man ser hur man utvecklas eller kanske hittar man tillbaka till en stil… Nåja, snart ska jag bege mig ut i trädgården och ”städa” den lite. Kolla mina rosor hur de mår b.la.

Läsa böcker

Det är något man kan passa på att göra nu, läsa böcker. Jag kan tänka mig att det är ganska så tufft nu när man ska vara återhållsam med sociala kontakter. Då passar det bra att läsa den där boken man inte hunnit med än. Jag har hört att en del bibliotek till och med leverera hem låneböcker. Härligt tycker jag!  Här är en bok som jag vill läsa. Du hittar den här

Det är Maria Borelius bok om antiinflammatoriskkost. Jag var ju på hennes föreläsning här i stan i februari. Skrev kort om det här

BLISS : De nya antiinflammatoriska nycklarna till ett längre, godare liv (inbunden)

Nu ska jag ut i trädgården och solen och njuta av dagen. Vad ska ni hitta på?

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Kristallina

  Så roligt Carina. Har köpt hennes bok när det var bokrea. Läser jag vid sidan om en roman och ljudboken. Kul!

 2. Heléna

  Underbara bilder och Uppsala domkyrka är ju så otroligt vacker!!! Jag har min ena lillebror uppe i Uppsala sedan många år 😊

  Så roligt att du tipsar om just den boken, för min särbo köpte den på årets bokrea så jag har tänkt att läsa den framöver när jag har läst klart boken jag håller på med just nu. Tror den är intressant eftersom jag försöker att ha bättre koll på vad jag stoppar i mig sedan jag fick ledbesvär.

  Hoppas du får en underbar helg! Stor kram 💖

  1. Men så roligt…världen är allt bra liten. Jag bor ju här också. Min tredje omgång i Uppsala sedan 1986 😀 hahaha. Mina barn o barnbarn bor ju här
   Ja jag ska köpa boken. Ångra jag inte köpte den när jag var på hennes föreläsning här i Uppsala i februari.
   Önskar dig också en underbar helg <3

 3. Lisa

  Vilka fina bilder 🙂 Vilken kyrka är det på bilden?
  Böcker är verkligen ett bra sätt att fördriva tiden på nu.

  Ha en fin lördag kram <3

Lämna ett svar