Nu är jag här igen

Naturens färger

härNu är jag här igen efter några dagars frånvaro. Just nu håller jag på att fixa till min hemsida så att jag blir nöjd. Det är ett helt nytt tema och nya färger. Ett litet annat upplägg, som jag hoppas blir bra tillslut.

Det är inte lätt, jag är ingen expert på hemsidor. Men roligt är det. Nog om det. Samtidigt som jag har fixat med hemsidan har jag också fotat och redigerat lite.

Här igen

Förutom pyssel runt fotografering och hemsidan har det varit fullt upp. När ska man sakta ner ekorrhjulet…. Ja ja skojar lite för så farligt är det inte, men när saker händer och man känner massor av trötthet då kommer funderingarna lite. Tror egentligen det är saknade av ljuset och snön som påverkar oss också.

Nog om detta. Jag tycker att man kan få till fina bilder med lite pyssel trots mörkret 😉

Ha en toppendag hörrni!

 

Detta inlägg har 15 kommentarer

 1. Jag

  Väldigt fina bilder i inlägget, det är som du skriver att det går att ta bilder trots gråvädret om man bara är lite kreativ. Men det gäller att ha humör för det. Bilden med den immiga lyktan gillar jag extra mycket.

  1. Tack snälla du! Ja, visst betyder känslan och humöret massor!!
   Jag har svårt att fota i grått väder, men genom kurser fått veta att man kan fixa till ändå 😉 Fusk eller inte?….

 2. Anita Birgitta

  Din hemsida är jättefin. Tycker själv det är roligt att hålla på fixa och trixa. Fina bilder.

 3. Tina

  Åh så fin hemsidan är! Din hemsida blir vackrare och vackrare för var gång du ordnar till den 🙂 Så fina kloka ord du skriver i din blogg! Och som alltid så tar du ju väldigt vackra fotografier med en fin känsla över sig <3 🙂

  Önskar dig en fin helg och avkoppling, kanske kameran får följa med 😉
  Kram din vän Tina <3

 4. Kristallina

  Kul att du orkar med att hitta fina motiv ändå. Håller med om att vädret påverkar oss ganska mycket. Härliga bilder!

  1. Tack snälla, vad glad jag blir!
   Ja tänk att vädret har sådan påverkan på oss

 5. Lisa

  Underbara bilder 🙂 Duktig du är, din hemsida är jättefin 🙂 Ha en fin torsdag kram

Lämna ett svar