Nervositet utbytt mot lycklig känsla

Lycklig känsla

Har ni någongång suttit och väntat på något. Nervositeten bubblar i kroppen ända ut i fingrarna så att du nästan inte klarar av att använda dem? Så var det för mig både i fredags och i går. I fredags blev det en sådan besvikelse så axlarna var tunga länge efteråt. Men i går byttes nervositeten mot en euforisk lycklig känsla. Jag kom med på en fotoworkshop som sker i Stockholm i vår. Så himla skoj och jag längtar till april!

En lugn fin helg

Helgen var annars lugn. Precis som jag vill att det ska vara. Vi köpte oss en champagne och firade att jag kom med fotoworkshopen gravid/bröllopsfotografering. Det var huggsexa om platserna vill jag lova!

En champagne som vi fastnat jättemycket för är Guldkula. Och den är så guldigt gul som man i alla fall jag tror när jag ser namnet. Mer om den kan du läsa här.  Brie, prästost ( som jag vände i stekt panko och timjan)hade vi till b.la., riktigt gott blev det. Jag brukar baka fröknäcke, men i helgen hittade jag glutenfria i butiken. Inte lika goda som mina tunna frasiga som jag bakar, men dessa dög ändå.

 

Måndag i morgon 

Och visst är det skoj med ny vecka, men jag kan inte låta bli att älska helgerna. Lugn, sovmorgon och långfrukost. Inte så mycket titt på klockan, det är liksom inte så viktigt.

Men nu kör vi i gång veckan i morgon bitti och ser till att det blir en superbra vecka. 

Ha det bra så ses i här snart igen!

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Lisa

  Vad roligt , grattis ! 🙂 Spännande det låter. Du tar verkligen fina bilder. Lycka till ! kram 🙂

  0
  1. Tack :-)) Ja jag kommer att vara supernervös!
   Tack snälla för fina ord!
   Kram

   0
 2. Jag

  Grattis till att du kom med på workshopen – du är modig! Vi dricker nästan aldrig champagne, det blir nog bara till nyår. Det ser gott ut, ert firande!

  0
  1. Tack! Ja jag kommer att vara supernervös. Har aldrig tagit foto på okända förut. Och så är vi sammanlagt 20 st samtidigt :-D.
   Jag har noll fantasi på middagar just nu!! Så därav ostarna med champagne….läste om det och ville testa…. Då fick vi ju fira min plats 😉

   0

Lämna ett svar