Naturen är vacker och spännande att fotografera

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Odla.nu

Nu var det ett tag sedan jag  skrev här. Ibland så rusar dagarna bara fram och man vet inte riktigt var de tar vägen. Jag hade i alla fall en lugn och skön påsk med pyssel, lite fotografering och bara var. När det blir sådana här härliga dagar så är naturen vacker och jag bara njuter av tiden ute.

När det gäller fotografering så blev det lite makro. Eller nja jag har inget makroobjektiv, men close up filter. Jag har ingen aning egentligen hur makroobjektiv fungerar och skaffade för något år sedan close up filter.

Naturen är vacker

Makrobilder med closeup filter

Här visar jag några av mina testbilder med mitt closeup filter. Den här bilden på pärlhyacinten fick vara med på fotosöndags utmaning som var just makro i söndags.

Och här kommer fler bilder:

Naturen är vacker

Naturen är vacker

Citrusträd

Jag köpte oss ett citrusträd för ett  tag sedan. Sur som attan, men kanske inte mogen än. Kul att fotografera i alla fall. Just nu kan ni passa på att titta in hos odla. nu, de har 15% rabatt på ett helt köp Använd Kod: odlarapril Erbjudandet  gäller på allt utom växthus och gräsklippare mellan  23/4 – 30/4. Så passa på att kika in där.

Ha nu en riktigt fin fredag hörrni!