Måndag och ny vecka

 

Ny vecka igen

ny vecka 

Herregud, vad dagarna rusar fram. Ny vecka igen. Har ni haft en bra helg? Min har varit väldigt lugn och slapp. Idag på eftermiddagen ljusnade det upp en aning och det var bara att hoppa i skorna och ge sig ut på en promenad i skogen. Jag måste erkänna att jag var lite låg eller inte på mitt bästa humör innan promenaden. Lite irriterad eller något, jag kan liksom inte riktigt komma på vad.

Kameran fick självklart följa med även om det är lite tungt att bära den. Det är objektivet som väger mycket. Men jag gillar ju detta objektiv, trots att det är ganska så tungt. Objektivet är ett 16-50 sony ssm. Vad har ni för kamera? Mobilen eller en kamera  och i så fall vad? Om ni har en kamera, vad är ert favorit objektiv? Just nu håller jag på att hitta en redigering i mina foton som är jag på något sätt. Det är inte så lätt då jag tycker att jag gör lika men det blir lite olika beroende på bilden. Haha jag borde nog lära mig mer inom redigering. Men skam den som ger sig.

ny vecka

Fotografering ger mig energi

Ja , det kan jag inte rå för. *Ler*, det är mitt sätt att återhämta mig och rensa huvudet från en massa annat. Hur gör ni för att få återhämtning?

Det är ju så roligt med kommentarer här på bloggen. Så jag blir jätteglad om du berättar lite om dig själv. Men jag undanbeder mig alla andra konstiga meddelanden från er andra! Jag lägger dessa i skräpposten!

Nu är det dags att ta tag i veckans första arbetsdag. Önskar er alla en fin måndag!

ny vecka

 

 

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Ullie

  Tiden går fort En vecka så är det snart helg igen

 2. lisa

  Underbara bilder 🙂 Så fint med den blåa himmelen mot husets röda färg. Håller med dig om att fotografering är bra metod att återhämta sig. 🙂 Visst är det jobbigt när man är irriterad och vet inte varför. Jag kan vara det en hel dag ibland och då är jag inte nådig haha. Bra att det gick att kommentera nu. 🙂 kram

  1. Tack:)
   Det är jobbigt med irritation, men skönt när det är över 😉

   Ja, skönt. Jag har äntligen fått till det…. Men inte riktigt klart än.

 3. Jag

  Har tittat in här flera gånger efter jul men det har inte gått att kommentera. Nu verkar det vara ok, du har väl hållit på med att göra ändringar.

  Jag har samma sätt att koppla av som du, ut och rasta kameran. Jag skulle vilja ta med mig macrot i skogen, men det är alldeles för tungt för mig att bära omkring. Kanske senare när det är mer cykelvänligt igen. Nu har jag dessutom fått ont i ett knä så det blir knappt några promenader.

  Fina bilder i inlägget, videkvisten med sina lena kissar, den gröna mattan i skogen och den solbelysta gaveln som får så vacker färg i solen! Veckan går fort, redan torsdag idag…

  1. Hej och välkommen tillbaka.
   Jag blir så glad när jag hör ifrån er.
   Ja jag har haft lite strul då elementar i wordpress är inkopplat och jag fattar inget 😀

   Lustigt med ditt knä. Mitt har ”Pajjat” igen efter just den här skogspromenaden.
   Ja denna vecka har rusat i 180 känns det som 🙂

Lämna ett svar