Lucka nummer 6: ” Något jag vill skapa nu ”

Dagens lucka 2:advent, samtidigt som jag funderar på vart den här dagen tog vägen. Inte för att jag har haft tråkigt,  men dagen gick alldeles för snabbt.

Nåja, tillbaka till dagens lucka som handlar om vad du drömmer om att skapa nu? Dagen är snart förbi och jag funderar på vad jag vill skapa eller drömmer om att skapa? Drömmar har vi nog alla mer eller mindre, men om jag drömmer om att skapa något vet jag faktiskt inte. Men kanske är det en hel del man vill skapa. Jag tycker ju om att skapa med ett par stickor t.ex. Ja just, sticka. Vantar tröjor mössor…superroligt och avkopplande.

 

Skapande är egentligen så stort och mycket. Tänk att få stå på en marknad som de här människorna gör. Jag tror, trots allt slit att det är supertrevligt. Visst är det en hel del arbete bakom men säkert också mycket trevligt. Och så klart ska kameran alltid vara med;)

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. Jag

  Förr sydde jag mycket men slutade med det för ganska länge sedan. Nu skulle jag vilja ta itu med mina foton, göra en fotobok, förstora en del och göra tavlor och lite sånt pyssel.

 2. lisa

  Jag har också den där längtan att skapa men har liksom ingen fallenhet för det. Det riktigt kliar i fingrarna ibland. Tänk om man kunde måla tavlor eller dreja krukor eller något 🙂

  Ha en fin söndag och fjärde advent kram <3

  1. Ja, dreja har jag glömt 🙂 Testade det i högstadiet…men det var ju längesedan haha.Men tänk att kunna göra sina egna muggar 🙂

 3. Mirre

  Skapa är så rogivande och framförallt nu vid jul

 4. Linda Odelmar

  Det är roligt att sticka och väldigt praktiskt när man är duktig på det, sj är jag däremot inget proffs..

 5. Kristallina

  Att skapa är det roligaste jag vet. Gärna också med stickor, virknål eller synål. Tyvärr sätter min inklämda nerv käppar i hjulet. Ibland går det sakta men alltid framåt ändå. Bättre än ingenting.
  Saknade dessa marknader i år. Kanske nästa år, om vi har tur.

  1. Ja visst är det skoj att skapa 🙂
   Ja jag hoppas också men funderar på om vi får tillbaka det ”normala” …. Vad nu normalt är 😉

Lämna ett svar