Lucka nummer 21:  ” Detta köper jag istället för att laga 

Lucka nummer 21:  ” Detta köper jag istället för att laga  ”
Med åren lär man sig genvägar sägs det. När det gäller julen vet jag inte om jag har några genvägar när det gäller maten. Allt vill jag göra själv. Men kommer precis på i skrivande stund att julskinkan är ju faktiskt färdig, förutom grilljeringen. Förr när barnen var små kokade jag julskinkan själv. Nu för tiden tycker jag att den färdigkokta duger alldeles super. Julgodis gör jag inte. Just nu är sillen inlagd, laxen gravad och i morgon blir det köttbullarna.Kokar även risgrynsgröten i morgon till ris ala maltan.  Vad köper du istället för att baka eller laga själv som du tycker är godare/ inte värt det att laga? 

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Och här är några av alla som är med i år:

Orsakullan

Goda Tankar

Sweet Words by Mirre

Famljen Noe

Funkisistan

Stronger LIfe

Hannas Krypin

Kraka

InnehosIna

AnnaBergstrand

Carinas Photolifestyle

Silverblomma

 

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Jag

    I år köpte vi faktiskt skivad skinka! Och köttbullar. Bara för att vi inte skulle fira med barnen,

    1. Jag köpte skivad skinka förra året. Iår blev det en färdigkokt som jag och sambo ”vräkt” i oss 🙂 Nej då halva är kvar 😉

  2. Marie Karlsson

    Ja visst är det så, lite blandad kompott. Jag gjorde precis ett inlägg där jag tipsa om en jättegod sillrölra jag gjorde idag =D

Lämna ett svar