Lucka nummer 19: ” Något jag skulle vilja lära mig”

Lucka nummer 19: ” Något jag skulle vilja lära mig”

I november tyckte jag att det var roligt att hoppa på julkalender här på bloggen. Att skriva varje dag om det som luckan visar varje dag. Tänkte att det var ett jättebra sätt att reflektera över det gång året som jag inte riktigt vet vart det tog vägen. Dagarna har liksom bara rullat framåt. Bra kan jag tycka med tanke på pandemin. Tyvärr har det blivit några oöppnade luckor då mycket annat har tagit över i vardagen. Så nu ser jag fram emot ett långt och lugnt jullov.

Vad har jag kvar som jag vill lära mig, det har jag funderat på nu, eftersom det är dagens lucka. Hmm, jag kan egentligen inte komma på något speciellt. Kanske bli ännu bättre på just min stora intressen; stickning och fotografering. Men där tror jag att jag lär mig allt eftersom jag håller på med det regelbundet. Stickning och fotografering får mig att må så himla bra faktiskt. Man skapar något eget.  

Mitt mål inför 2021 är att jag verkligen ska försöka lära mig att spela golf och hahaha; förstå tjusningen med det. Ser så himla härligt ut när man tittar på andra. Man är ute och man rör på sig. Vi får väl se hur det går med det nästa år 😉 .

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

 

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag

    Jag skulle vilja bli bättre på just fotogrfering, testa mer och så vidare, men orken räcker inte alltid.
    Vackra färger och bokeh i ditt foto, ljuset faller så fint på stickningen.

Lämna ett svar