Lavendel och fjärilar

Längesedan jag uppdaterade

Nu var det verkligen längesedan som jag skrev här i bloggen. Jag har haft fullt upp med fotograferingar och annat. Tiden bara rinner iväg och det är inte alltid den räcker till tyvärr.

Hoppas att ni har det bra i semestertider och sommar. Ja det är nog inte alla som har semester nu kanske 🙂

I dag får fjärilen vara med på bild. Tycker om att bara sitta och njuta av att fjärilar och bin gottar sig i lavendeln. I Solögas uppslagsbok ”Djurens språk” står det att fjärilen vill förmedla att du ska dansa, måla, skapa, uttrycka dig själv. Min gåva till dig är att kreativt gestalta det du vill att andra ska se. – Vi fjärilar bär på drömmar, det är vi som förmedlar dem till dig.” 

Fint budskap, eller hur 🙂 Vilket är ditt favoritdjur?

 

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Heléna

  Så fina bilder! Det är alltid något magiskt över när fjärilarna sätter sig på en lavendel. Jag har nog egentligen inte något direkt favoritdjur, men jag älskar ju förstås mina två katter. Humlor och bin ligger mig varmt om hjärtat – de påminner mig om varma somrar fyllda av färggranna blommor 😁 Jag har förresten bytt blogg så jag hoppas du vill fortsätta att kika in hos mig där. Kram och ha en riktigt fin fortsättning på kvällen 💖

  1. Hej Helena!
   Du tycker som jag läser jag 🙂 Men har bara en katt. Humlor ska man vara rädd om, de är viktiga och så otroligt vackra. Men jag har faktiskt blivit stucken en gång. Vaknade en morgon när jag bodde i ett torp av att en humla hasade på under täcket 🙂 Ajajaj.
   Självklart så kikar jag in och hälsar på dig 🙂 Kram

 2. Kristallina

  Det var ett väldigt vackert foto! Vad fint fjärilarnas budskap är. Det gillar jag mycket!
  Favoritdjur? Jag har så många som helst. Just nu är jag glad när det surrar av insekter runt allt som blommar.
  Ha det så bra det går i dessa tider!

 3. Lisa

  Vilka vackra bilder. 🙂
  Djurens bok har jag missat. Det som stod där om fjärilar var ju jättefint 🙂

  Ha en fin tisdag kram <3

  1. Tack 🙂
   Det är en underbar bok och det finns en bok ”Växternas språk” också 🙂

 4. Ulla

  Härliga bilder, fjärilar är så vackra och även lavendel 🙂

 5. Jag

  Jag älskar flodhästar men har ännu inte sett dem i deras naturliga miljö. De är så knubbigt skönt och skulpturalt formade och verkar ta det lugnt i livet. Fjärilar spanar jag efter på somrarna och har i sommar gått ut varje dag på vissa stigar och fjärilslokaler för att se om det kommit några nya. Dina foton på nässelfjärilen är så fina. Min lavendel på landet har inte slagit ut än men snart får jag njuta av doften. Oreganon är en annan stor fjärilslockare.

  1. Tack! Ja flodhästar gillar jag också…men de är farliga va? Har en oregano på baksidan på altanen, men kanske för nära för att fjärilarna ska komma dit eller så är det för att den inte blommar än.
   Tack för dit svar angående djur. Uppskattas <3

 6. Tina

  Så otroligt vackra fotografier och jag håller med dig! Håller med dig i att det är ljuvligt att se på fjärilar och bin när det sitter på blommorna. Önskar dig en underbar dag! Och en toppen fin hemsida som du nu har gjort till det bättre tycker jag 😀

  Kram Tin

  1. Tack snälla du <3
   Ja jag älskar alla bin och fjärilar!
   Tack igen. Ja hemsidan fixas och hoppas till det bättre 🙂 Är inte riktigt klar än 😉
   Önskar dig också en underbar dag <3
   Kram

Lämna ett svar