Längesedan

                                      Tänk vad dagarna rusar iväg!

Mycket har hänt sedan sist jag var in här och skrev. Jag har när jag har haft tid suttit och funderat, redigerat och gjort om min hemsida litegrann. Det är superroligt att pyssla med det men också jättebökigt ibland. Arg och frustrerad, ledsen ibland när saker man gjort försvann. Ett tag hände det något så jag inte ens kom in här i min egna sida? 

Nu är jag alla fall tillbaka och hoppas att ni ska tycka om mitt lite nya. Det kanske inte syns men jag känner att det är en nystart för 2021. 2020 var ju ett mycket speciellt år och även 2021 börjar speciellt. Ett bröllop som jag ska vara med och fotografera blir uppskjutet. Jag tycker lite synd om alla som har planerat stora saker i sina liv. Men det kommer en dag när allt får genomföras. Porträttfotografering funkar ju egentligen bra då jag fotograferar utomhus och med objektiv som gör att man är en bit ifrån. 

 

Fotograf Uppsala

Vi har haft dagar då det varit otroligt vackert! Tänk att vi fick vinter ett par veckor. Fantastiskt! En tidig morgon var jag ut i soluppgången och tog med mig ett par glaskulor jag hade lånat. Tycker ju att dessa bilder är så fina. Ska jag vara ärlig så tyckte jag att det var lite svårt att få till några fina bilder. Hittade ställen som var vackra men när jag ställde kulan där så var det inget som såg bra ut. Haha det måste ha sett roligt ut där jag kröp omkring i snön och soluppgången. Ja det kom några bilar förbi eftersom jag var bredvid en väg.

Fotograf Sigtuna

Passa också på att kika på erbjudandet jag just nu har. Gäller de tre första bokningarna. En FINE ART 30×40 cm till ett värde av 1000kr.

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Jag

  Förstår att du har kämpat med din hemsida, men fint blev det. Det enda som jag undrar lite över är att det är svårt att hitta var själva bloggen är. Kunde du kanske kalla det för Blogg? Kul att fota med de där kulorna, vackert blev det, men förstår att det är ovant!

  1. Tack snälla <3
   Det har jag inte tänkt på 😉 Blogg eller livet bakom kameran 🙂 Tack för att du delar dina tankar. Då döper jag nog om den <3

 2. Kristallina

  Roligt att du är här igen. Kollade då och då medan du byggde den nya sidan.
  Härliga bilder! Jag älskar min glaskula men den ligger på hatthyllan och väntar på bättre tider. Dessa speciella tider bromsar alla mina aktiviteter. Hoppas våren får mig att gå på fotopromenad igen.
  Ha en trevlig torsdag och kommande helg!

  1. Tack 🙂 Ja roligt att vara tillbaka!
   Jag ska nog skaffa mig en glaskula ( dessa lånade jag ju) Tyckte det var lite svårt. Egentligen är det inte svårt bara nytt 😉
   Ha en fin helg!

 3. lisa

  Kul att du är tillbaka. Vilka fina bilder, underbar idé att fota glaskulor 🙂

  Ha en fin söndag kram <3

  1. Tack! Ja det är roligt att vara tbx. Men ibland behövs lite paus/uppdateringar 😉
   Ha en fin kväll <3

Lämna ett svar