En härlig stund bland barn och hästar

Tänk att det närmar sig september. Som alltid undrar man när semestrarna börjar ta slut, vart sommaren tog vägen? Men än så länge håller sommarvärmen i sig och vi har många fina kvällar.

Förra söndagen hade jag förmånen att få träffa en helt underbar och glad tjej på 5 år..Aaleyah. Det började inte så bra eftersom en geting/ jordgeting attackerade mig och stack mig vid munnen. Ja det var verkligen så och jag hade inte en chans att värja mig. Tur att jag bor nära där vi var och fick mina betapred och antihistamin till platsen snabbt. 

Nåväl, Aaleyah hjälpte mig att våga gå nära hästarna ( ja jag är lite obekväm med hästar). Vilken modig liten tjej! Och hennes underbara förklaringar kring hur dessa stor djur fungerar..wow.

carinas photolifestyle Barn och familjefotograf Fotograf Uppsala Uppland

Klänningar för fotografering

Klänningen som hon har på bilderna är en klänning som man får låna vid en fotografering om man vill. Den var mjuk och skön så hon ville gärna ha med sig den hem. Bra betyg tycker jag. Den här klänningen är i stl 5 -6 år.

Här kan ni kika på klänningar som finns att låna både för vuxen och barn. Jag kommer troligtvis att utöka successivt.

Dessa stunder med barn som jag fotograferar är så minnesvärda stunder även för mig. Och tänk så roligt för barnen att ha och titta tillbaka på. Och även att spara för framtiden och sina barn.

Ha en fin vecka alla!

 

Fotograf Uppsala Sigtuna
Carinas photolifestyle Barn och familjefotograf Fotograf Uppsala Uppland
Carinas photolifestyle Fotograf Uppsala Uppland
Carinas Photolifestyle Fotograf Uppsala Uppland