Kall morgon

Vilken morgon vi vaknar till

Här var det alldeles vitt ute när vi vaknade. Ja inte massor med snö men av tjock frost. Det känns ju genast mycket lättare att kliva upp, eller hur. Den här veckan gick verkligen snabbt eftersom måndagen var en ledig dag. Hur har ni det hos er?

I går efter jobbet var jag iväg till en båthamn och gick lite utmed vattnet. Solen höll på att gå ned och det var nästan stilla på vattnet. Gissa om det var vackert. Ibland tycker jag inte att ett fotografi gör sig rätt för den känslan jag hade när jag stod där. Att det är svårt att få till det i en bild. Antagligen kan jag inte redigering så bra.

En riktigt lång ledighet

Ha jag haft och det har varit så himla skönt. Det fanns dagar då jag bara strosade omkring i myskläder och var inte utanför dörren. Så skönt.

Vädret har ju inte varit det bästa så det gjorde att vissa dagar bara blev inomhus. Kan vara välbehövligt ibland. Nu blir det till att sätta på kaffet för det har jag inte gjort än. Vaknade med huvudvärk pga av att jag hade legat tokigt med huvudet (tror jag). Så en stor kopp med varmt vatten och kröp upp i soffan, det började jag lördagen med

Ha en toppen dag !

Kall morgon

 

This post contains adlinks from AdviralHoodie / Byxor / Svart bh / Svart trosa / Beige bh / Beige trosa

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Jag

    Visst ljuger kameran, på många sätt. Men dina bilder här ovan är vackra ändå.

Lämna ett svar