Ibland tar det sin tid

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Långt mellan inläggen

Hoppas att ni haft en härlig och återhämtande helg! Ibland kan man ju känna att helgen liksom inte räcker till. Har ni känt så någongång? Min helg har varit ganska lugn, men ändå intensiv. Hur ska man egentligen få till allt man vill göra en ledig helg?

Inte mycket jag har hunnit med att vara härinne eller tittat in på era sidor. Ibland räcker tiden liksom inte till för allt. En del fotografering har det blivit och den stunden var helt fantastisk. Jag fotograferade min syster och en liten tjej inför yogapass. Familje / barnyoga handlar det om.  Kanske att det kommer några bilder från den fotograferingen här lite senare.

Bananplättar

Det har jag också hunnit med att testa. Testa ja, det har jag gjort flera gånger och sedan slängt plättarna för det var inte min smak. Men nu tänkte jag att jag skulle testa igen och det gjorde jag. Den här gången blandade jag i lite kanel och jag tror minsann att det gjorde susen. Jag gillade plättarna skarpt….tillsammans med blåbär och lönnsirap då så klart. O ja, de blev riktigt goda att ta som en lunch eller varför inte till helgfrukosten.

bananplättar

Receptet kommer här

Så här gjorde jag:

1 banan

2 ägg

Vaniljpulver efter smak ( Jag använder vanligt vaniljpulver som ni hittar här eller här

Först mosar jag bananen sedan mixar jag med ägg och vaniljpulver och en gnutta salt och kanel. Jag mixar med en stavmixer. Steker gör jag i en plättlagg och använder mig av smör. Det blir godast smak då tycker jag.

Så testa och se om ni gillar bananplättar. Jag erkänner att för mig tog det några år hahaha, ja det är sant.

Detta inlägg har 18 kommentarer

 1. Jag

  Låter gott, men plättar blir nog bara när de små är här Borde kanske tänka om. Snygg matbild, fina färger ihop.

  0
 2. Brianven

  Very good Web-site, Continue the wonderful work. Thanks a lot.

  0
 3. Vi äter gärna bananpannkakor. Burkar också ha i lite chiafrön för att få dem att hänga ihop lite bättre. Att steka i smör tycker vi också är godast!

  0
  1. det låter inte så dumt…chiafrön o smeten.
   Ps. Jag älskar smör 😉
   Ha en fin helg <3

   0
 4. Tina

  Det låter väldigt gott med bananplättar! Det skall jag prova framöver 🙂

  0
 5. Kristallina

  De såg läckra ut och en läcker bild blev det också!
  Tiden ja. Jag jobbar inte längre och ändå räcker tiden inte till ibland och jag får hoppa över bloggvärlden. Fast ”the real life” går alltid före eller hur?
  Ha en trevlig kommande helg!

  0
  1. Tack 🙂 <3
   Ja det är ju så med livet.
   Och självklart går "the real life" före! Håller med! 🙂

   Ha en fin helg!

   0
 6. Heléna

  Visst är det gott! Jag gillar dem med lite bär och en klick kvarg 💖 Kram och ha en fin torsdag 💖

  0
 7. Lisa

  Har faktiskt aldrig ätit bananplättar men det verkar jättegott. Tack för receptet, ska prova det någon gång 🙂 kram

  0

Lämna ett svar