Barn/porträtt & familjefotografering i vacker avslappnad miljö Uppsala/Sigtuna

Noga utvalda fotoplatser

Fotografering ute i naturen på en vacker plats med det bästa ljuset är perfekt för familj och barnfotografering. Det är alltid nära till parkeringen. Har ni någon speciell plats, helst vill fotas på stranden så kommer jag med förslag utifrån det. 

Spontant och avslappnat

När man fotograferas så ska man ha roligt, eller hur! Bästa bilderna blir när man lyckas att fånga de där omedvetna stunderna av fotograferingen. Jag eftersträvar en fotograferingen som är avslappnad och lättsam. Då brukar barn och även vuxna känna att de har roligt. Tillsammans skapar vi era bilder som ger er ett minne för livet.

Blommor och färgval

Önskar ni en mer stylad fotografering med blomkrans/blommor, så ordnar vi det. Pris för blommor tillkommer. Beroende på färgval av kläder kommer vi överens om blommornas färgskala.

Fotografering

Vad roligt att ni hittat hit och planerar en fotografering. Känner ni att ni har hittat rätt fotograf så fyller ni i formuläret längre ner på sidan. I bokningsformuläret skriver ni så utförligt som möjligt. Detta kan underlätta under fotograferingen.

Om jag har tider kvar som passar dig så bokar vi in datum och tid.När bokningen är gjord skickar jag er en faktura på 50% av avgiften, resterande betalas efter fotograferingen.

Det är jag som är Carina

Fattar inte riktigt att jag är farmor

Ja det är sant; jag kan inte riktigt fatta att jag är en farmor till två små underbara tjejer. Själv är jag en trebarnsmamma till vuxna killar.

Visst är det roligt att plocka fram bilder för att minnas tillbaka.

Jag trivs oerhört bra på en fjälltopp med den vidunderliga utsikt som man upplever där. Skogen och havet är andra platser jag älskar att strosa omkring och samla energi.

Jag har jobbat med barn i hela mitt vuxna liv och älskar deras spontanitet samt naturliga glädje. Det har lärt mig att ta till vara på glädjen och det naturliga när jag fotograferar.

Spara minnen genom bilder

Skratt lek och glädje

Bilder som får en att bli varm inombords när man plockar fram och minns. Kanske detaljer som en rosett på just den där klänningen eller ”kepan” som bars på ett speciellt sätt, pekfingret som undersöker såpbubblan eller blomman. Speciella tillfällen som är så värdefulla att spara och komma ihåg. Det  är något som jag tycker är värdefullt och fint när jag fotograferar.

FRÅGOR & SVAR

VANLIGA FRÅGOR

Regn, snö och storm kan vi inte styra undan så då bokar vi om (kostnadsfritt).  Eftersom jag vill att det ska vara så bra förutsättningar som möjligt för en fantastisk och glädjefull stund framför kameran.

Just nu i vår tid med pandemin är det viktigt att stanna hemma vid minsta symtom. Självklart bokar vi om ifall någon av er blir sjuka

Barn har en egen vilja…eller hur 🙂 Det brukar fungera med lite lek eller kanske titta i en bok en stund.  Jag tvingar inget barn att vara stilla utan hänger med på deras väg.

SÅ GÅR DET TILL:

Bokning

Vad roligt att ni har kommit så här långt i funderingarna kring en fotografering. Längst ner på sidan finns ett formulär där ni fyller i era uppgifter. Jag svarar inom 2 arbetsdagar med förslag på datum för själva fotograferingen om jag har tider lediga. När vi har kommit överens om ett datum skickar jag en bokningsfaktura på 50% av ditt pris för fotograferingen.(betalningsvillkor 10 dagar). Slutbetalningen av resterande summa sker vid leverans av bilderna.

barnfotografering

Fotograferingen

Nu har vi kommit till själva fotograferingen, åh så roligt! Vi träffas på den plats vi har kommit överens om. Själva fotograferingen tar ca 1 tim. Är det barn som fotograferas så anpassar vi efter dem och det blir en del lek under tiden som vi fotograferar. Jag kommer att vägleda er genom hela fotograferingen så att det känns bekvämt för er.

Efter fotograferingen

Så åker jag hem med en hel del härliga bilder i min kamera som jag kommer att gå igenom. Ca 2 veckor efter själva fotograferingen skickar jag ett mail med en länk till ett galleri med era bilder (ca 20-30 stycken). Där loggar du in och gör ditt urval genom att klicka i hjärtan på de bilder du vill ha.

Din investering:

DITT PRIS: 3600 kr

BOKA DIN FOTOGRAFERING HÄR:

Tillgängliga tider Februari/Mars
4 tider kvar 60%
Tillgängliga tider April/Maj
6 tider kvar 49%

Fyll i formuläret så utförligt som möjligt