Currently set to No Index
Currently set to No Follow
Helgdagar med arbetsdag i kläm

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bodystore

Helgdagar

I dag vaknar vi av att det är lite vitt ute här. Det går ju inte att komma ifrån att kroppen och knoppen blir lite gladare och piggare då. Fredag i dag och en vanlig arbetsdag mellan alla helgdagar. Tyvärr verkar inte min förkylning ge sig än bara. Förra gången när jag hade en förkylning på gång stoppade jag det med oreganoolja som finns att köpa här (Här kan ni läsa om när jag skaffade det första gången ). Men den här gången har det inte funkat riktigt än. Men jag tänker fortsätta ett tag till.  Tillbaka till den härliga morgonen och upptäckten att det är vitt ute. Fy vad det blåser rejält ute, så inte ens katten vill vara ute länge.

När jag tittar ut så blir jag glad åt den lilla snön, men tyvärr känns det inte så inbjudande att gå ut då det verkar att blåsa rejält. Men en liten promenad måste det bli så att förkylningsbacillerna blåser ut ur kroppen. Det känns lite långtradigt nu då vi haft det hemma sedan dagen innan julaftonen. Vad har ni för er en fredag mellan alla helgdagar? Jobbar ni eller är ni som jag ledig?

Vad ni än har för er i dag så njut av dagen!

Helgdagar

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Det var så härligt att vakna till det vitpudrade – och solen! Jag gick en lång promenad så att kameran fick lite motion, haha. Fin ljusgrupp på bilderna, men lite lättantändligt material.

  0
  1. Skönt med promenad. Här blev det prinsesstårta i stället hahaha.
   Tack Ja materialet ligger bara när det är höga ljus och inte när jag tänt ljusen 🙂

   0

Lämna ett svar

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.