Grönt är skönt

Älskar grönt

Jag har inte mycket som är grönt, men visst är det en underbar färg. Jo mina ögon är ju gröna. Det känns som om det är några få som älskar grönt,  eftersom jag sällan ser den färgen varken på kläder eller hemma hos någon.

Gillar ni grönt?

Tyst här i från mig

Ja det har varit lite ”dött” här inne från mig ett tag. Men det har inte riktigt funnits tid och jag har haft svårt att få till fotograferandet eftersom jag har haft svårt att gå med gipsad fot.

Samtidigt så håller jag på med en fotokurs som innehåller porträttfotografering samt redigering. Det är så jätteskoj me svårt. Så ni kanske förstår att även det tar en hel del tid av mig. Kursen är via nätet och i min egen takt, men ändå.

Men nu ska jag försöka att vara lite mer ”hemma” härinne och samtidigt få till lite av mina bilder så att jag kan visa dem här.

Så med detta lilla inlägg vill jag bara säga hej och vi ses snart här igen…

Ha det gott så länge!

This post contains adlinks from Adviral

PILGRIM Örhängen / O&R Mobilfodral / O&R iPad Fodral / PILGRIM Örhängen / ØRSKOV Väska / Design Letters Nyckelring / DYRBERG/KERN Klocka / Pantone Living Visit & Korthållare / O&R Korthållare / Skultuna Armband / OPTO DESIGN Mumin Bagagebricka

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Jag

  Det gick ju bra denna gång. Sen jag var tonåring har jag älskat olivgrönt och mossgrönt. Nya tröjor går oftast i den färgen och även vårt kök har textilier och detaljer i den färgen. Men klargrönt är jag inte så förtjust i. Vacker mossbild!

 2. Jag

  Testar, sist gick det inte att kommentera.

 3. Anita Birgitta

  Grönt är fint. Bilden har du verkligen fått till den är jättefin. Hoppas det är bättre med foten. Ska bli spännande att se sen på dina porträtt bilder.

 4. Kristallina

  Jättefin bild! Gillar också grönt men helst ute i naturen. Hoppas foten återhämtar sig fort. Roligt att du gillar kursen. Då får du snart visa dina alster. Ha en trevlig ny vecka!

  1. Tack Kristallina!!!
   Tyvärr har jag inte fotat så mycket på sista tiden….. Orken har liksom inte infunnit sig sedan jag blev av med gipset och började jobba och då med andra arbetsuppgifter helt plötsligt…
   Men en familjefotografering är på gång. Så visst bilder kommer..
   Kram på dig!

 5. lisa

  Jag gillar också grönt. Det är en behaglig färg 🙂 Undrade just vart du hade tagit vägen men nu fick jag förklaringen 🙂 Har du tagit bort gipset nu?

  1. Ja, nu har jag varit helt utan gips i två veckor. Jobbat två veckor och trött i två veckor 😉
   Fotens muskulatur är slöa att vakna men det ska jag nog vinna över.
   Ha en toppenhelg!

Lämna ett svar