God fortsättning på julen

God fortsättning på julen där ute i stugorna. Hoppas att ni alla har haft en fin jul oavsett hur ni har firat. Själv har jag haft en lugn fin jul. Den startade med att jag var en sväng och träffade mina små prinsessor. De var med sin mammas släkt så det fick bli en snabbvisit på förmiddagen. Visst drömmer jag om en julafton med de små omkring. Men man får acceptera att det är många runt de små som vill ha de omkring sig under julen.

Hemma hos mig blev det sjukstuga. Det verkar vara så nu lite överallt. Men julmat blev det så klart och en liten titt på Kalle. I dag blir det kanske en kort promenad ute i friska luften. Förhoppningsvis får man lite kraft av det en promenad. Ute är det ett riktigt gråväder.

god fortsättning på julen

God fortsättning på julen

Och hos mig fortsätter lugnet och vila. Det passar mig perfekt så att jag kan ligga i soffan och fortsätta med mina redigeringstips/kurser. När man jobbar i veckorna så finns det så lite tid till sådant. Snön lyser med sin frånvaro, men solen lyste upp förmiddagen något. Men det avlöstes snabbt med gråväder och tunga moln. Strax är det mörkt ute igen och jag har ännu inte tagit mig utanför dörren.

Vad gör ni en juldag?

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. nej men usch lät inte så skoj jul hoppas du piggat på ej nu
  fin fortsättning kram

  1. Tack fina du!
   Ska till läkaren strax för att kolla öronen. Hör inget, men det kanske är bra hahaha
   Gott Nytt År till dig!

 2. På juldagen firade vi jul, med alla barn och banbarn som jag skrev tidigare. Julafton var som vilken dag som helst, utom att jag gjorde klart det sista inför julfirandet nästa dag.

  Stämningsfulla ljusbilder, änglaspelet väcker minnen. Gott slut på året, önskar jag dig!

  1. Tack 🙂
   Ja här var det lugnt hela helgen. I dag kom två av barnen samt barnbarn och firade farmor ( mig )

 3. Jag önskar dig god fortsättning! Njuter så här fredag förmiddag av dina rogivande och vackra bilder. Vi hade en lugn juldag till sjöss och gled sakta under juldagen söderut längs Höga kusten och resten av den svenska östra kusten. Igår var vi åter hemma i Stockholm och skönt var det också. Lite rimfrost idag på marken som lyser upp och -1. Julen är över och jag tycker det känns bra.
  Önskar dig en avkopplande helg.

  1. Tack snälla rara du!
   Ni verkar ha haft en fin resa.
   Ja nu är julen slut, jag håller med. Och skönt är det…

 4. Vilka fina julprydnader, älskar änglaspel. Väcker så mycket minnen från när man var liten. Idag har vi hjälpt vår äldsta dotter att flytta. Har separationsångest men är glad för hennes skull. Krya på er och god fortsättning kram

  1. 🙏
   Ja jag tänker på när jag var barn när jag använder den.

   Mysigt när ungdomarna växer upp men ja man får separationsångest…
   Min yngsta fyller 30 om ett par veckor 😱

Lämna ett svar

God fortsättning på julen