Det där med att hålla reda på glasögon

Innehåller reklamlänkar genom Adviral Kommer ni ihåg att jag hade tappat bort ett par av mina glasögon? Ja, de var borta nästan en vecka. Jag fattade ingenting och jag letade och letade så jag höll på att bli galen. Här kan ni se just detta  inlägg Och ja, jag tror jag vred mig av skratt åt mig själv. Snacka om att vara stressad eller något. Men jag hittade dem tillslut och det var när jag inte letade. Här låg de så fint gömda: Glasögon Precis; i min sminkväska. Det jag inte förstår är att jag inte hade sett dem tidigare. Jag använder min sminkväska mer eller mindre varje dag. Det är en gåta? Ja, jag lovar att gubben var oskyldig. Troligtvis är det någon som säger åt mig att nu är det dags för nya glasögon. Solglasögonen är gamla, terminalglasögonen trasiga, och även de progressiva är trasiga. Jag ser i alla men …. Jag hittade glasögon som är värda att testa, Här hittar ni det jag är nyfiken på. Och är ni intresserad av andra kampanjer kan ni kika in på just Kampanjer

Ha en toppenlördag i det härliga vårvädret!

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Tina Lennholm

  Ja tänk vad saker och ting kan flytta på sig 😀 Tur att du fann dina glasögon! Önskar dig en fin helg 😀

  Kram Tina

  1. Carinas Photolifestyle

   Eller hur 😉
   Detsamma; Ha en fin helg
   Kram

 2. Kristallina

  Ja ibland gör man konstiga saker och förstår ingenting. Du är inte ensam om det. Får också se till att få nya glasögon. Mina är 7 år gamla och jag börjar se dåligt. Ju, jag vet. Man väntar inte så länge. Ska inte tala om hur gamla mina terminalglasögon är. Ha..ha…
  Ha en fortsatt trevlig kväll!

  1. Carinas Photolifestyle

   Hahaha Gulliga du!
   Varför är det så? Herregud, är det inte viktigt med ögonen. Så att man kan se allt det vackra 🙂
   Ha en fin kväll du också!

Lämna ett svar