Gammalt och nött

Luktärt och gammal låda

Tittar in här en sväng. Hoppas att ni alla har det bra och haft en skön sommar trots restriktioner och en sval sommar. Många har nog börjat sina jobb igen, även om jag faktiskt är ledig lite lite till. Men trots allt runtomkring tycker jag att det har varit skönt att bara vara, och samtidigt haft en del att göra med lite fotograferingar. Den här sommaren har passat mig ganska bra.

I dag bjuder jag på lite fler bilder med underbara luktärter, det är de ljuvliga ”charlies angel”. De har blommat på bra i år. Hoppas de vinner över alla tvestjärtar som bombarderar mina växter i år. Fy bubblan! Bilden med den gamla tegelstensformen har jag haft som bidrag till en fotoutmaning hos Elins photo på IG.

 

Ha en toppenkväll!

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Jag

  Underbara bilder på luktärterna, särskilt en där de är så skirt genomlysta. Så vacker gammal trälåda, tegelstensform, det har jag nog inte ens hört talas om.

  1. Tack <3
   Ja den gillar jag också.
   Haha hade jag inte heller förrän jag kom över dem. Så klart att jag googlade fram om dem. 😉

 2. Emma Engström

  Skönt att vara lite ledig till, när börjar du igen? 😀 Att bara få vara kan vara så himla skönt faktiskt! Underbar bild <3 Hoppas du får en himla bra helg! <3

  1. Ja och fint väder blev det 🙂 Börjar jobba mitt i veckan…på onsdag alltså. Viktigt med de där stunderna att bara vara.
   Njut av helgen!

 3. Lisa

  Underbara bilder 🙂 Luktärter är så vackra.
  Vilken fin låda. Älskar såna där gamla lådor 🙂

  Ha en fin torsdag kram <3

Lämna ett svar