Fredagspepp

Fredagspepp behövs ibland

Tycker ni inte det? Tänk att det är fredag igen och inte vilken fredag som helst. Det är alla hjärtans dag, men det vet ni ju redan…eller? Ge någon i din närhet några fina ord på vägen, det räcker. Det är väl bland det finaste man kan få tycker jag.

Något som jag saknar denna månad i år är snö. Bilen är smutsig, skorna blir leriga och solen tittar inte fram så ofta. I morgon ska solen titta fram här och jag hoppas på en superfin dag. På eftermiddagen  ska jag nämligen ut och fotografera porträtt. Och det ska bli så skoj! Jag och en väninna ska ut och fotografera varandra så vi får öva oss på att vara framför kameran också. Ska bli så spännande och jag hoppas på att solen orkar fram en stund innan den går ner.

Solnedgång och snö

Bilden ni ser överst här är från vintern 2018. Jag sitter emellanåt och går igenom mina bilder för att hitta några härliga vinterbilder. Och hittade denna. En februari eftermiddag när solen gjorde himlen alldeles rosa. Det var så vackert så jag hämtade kameran. Sedan har bilderna legat i min externa hårddisk. Nu testade jag att förstärka det rosa och resultatet ser ni här.  Kommer ihåg hur kallt det var den här dagen. Usch, jag tror att jag hoppar över längtan efter en vit vinter och ser fram emot våren istället.

fredagspepp

Önskar er alla en härlig och fin fredag och alla hjärtans dag!

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Lisa

  Vilka vackra bilder 🙂 Underbar himmel 🙂 kram

 2. Heléna

  Så vackra bilder! Även om jag tycker att det är mysigt och fint med snö, så känner jag att jag är färdig med vintern för den här gången, så nu får gärna våren komma 💖 Trevlig helg! Kram 💖

  1. Tack! Vad glad jag blir 😀
   Ja jag håller nog med dig…Ingen snö nu tack. Magnolian blommar i Norrköping har jag sett och den är på gång här hos oss..
   Ha en fin helg av det som är kvar
   Kram

 3. Tina

  Önskar dig en härlig fin fredag och alla hjärtans dag 😀

Lämna ett svar