Fotografering och pyssel

This post contains adlinks from Adviral

Fotografering och pyssel med hemsidan

Oj vad jag har fixat och trixat och lärt mig massor när det gäller hemsidor mm. Jag har faktiskt inte hunnit med att skriva något inlägg. Men nu tänkte jag försöka att få till ett. Som ni förstår så räcker ju tiden inte alltid till. Ibland önskar jag att dygnet hade några fler timmar. Jag lär mig massor hela tiden och det är så himla roligt.

Och vi är redan inne i februari….helt galet enligt mig 😉 Fåglarna kvittrar på morgnarna så man får ju riktig vårkänsla. Men jag tror eller hoppas kanske att det kommer någon gnutta snö innan vintern går mot vårmånaderna.

Och nästa vecka är det redan alla hjärtans dag!

Jag är väl inte den som uppmärksammar sådana dagar då jag tycker att alla dagar ska vara hjärtans dagar. Och jag springer faktiskt på hjärtan i naturen väldigt ofta. Hur gör ni? Uppmärksammar ni alla hjärtans dag? Det vore roligt att höra vad ni gör i så fall. Kommentera gärna här nedan.

Själv börjar jag att längta efter våren och ljusare färger. Ja jag vet….vintern är här ett tag till. 

Och i morgon är det fredag igen !

Ha en skön torsdagskväll!

Levete Room Kappa / Vila Tröja / Ellos Shoes Chelseaboots / Only Jeans / Ciaté Gelology Nail Polish

Detta inlägg har 12 kommentarer

 1. Jonas Lundberg

  Det är både kul och lite frustrerande att sitta och hålla på och pyssla runt med sin hemsida. och som ni andra skrev tiden går för snabbt ibland 🙂 Vad kul att du Carina gillade min sida 🙂 och att det inspirerade 🙂 Nu håller jag och en annan fotograf på med att grunna ut hur man får till painterly effekt på på fotografierna, Vi har kommit en bit men är inte riktigt nöjda ännu 🙂 Vi har gått ihop och köpt några kurser från USA där den stilen är ganska populär.

  Ha en trevlig måndag

 2. Kul att pyssla med hemsidor och bilder 🙂
  Tiden går verkligen fort, fattar inte att det snart är mitten av februari :O

 3. Kristallina

  Där har du pysslat ihop en väldigt fin sida. Lycka till!
  Tiden går fortare och fortare tycker jag. Kan det vara åldern 😉 Längtar också till våren. Det är för råkallt och blåsigt hela tiden.
  Ha en trevlig söndag!

  1. Haha ja det kan nog bero på de där siffrorna på papperet 😉
   Ha en fin söndag du också och tack för de fina orden 🙂

 4. Netti Starby

  Jag skulle också vilja ha fler timmar om dygnen och så fina tips! <3 Kramis

 5. Jag

  Tiden springer iväg. Nog skulle jag vilja ha lite snö innan våren kommer, det är ju ofta riktigt kallt i februari. Vi får se. Fina foton i inlägget och en jättefin hemsida har du knåpat ihop. Trevlig helg!

 6. Lisa

  Vad roligt att lära sig om hemsidor. Det är mycket att ta in kan jag tänka mig så jag förstår att det tar sin tid 🙂 Ja tiden går så fort, längtar verkligen till våren nu 🙂 kram <3

  1. Det är jätteroligt att lära sig om hemsidor 🙂
   Ja lite vårkänslor börjar bubbla nu 🙂

Lämna ett svar