Före och efter bilder

Snart är mars slut

Är det någon annan än jag som tycker att tiden rusar fram? Om en vecka är det 1:a april. Dagarna flyger liksom fram. Nu är dagarna också längre så vi börjar att få ljusare kvällar. Det ser jag verkligen fram emot. 

Just nu finns det massor av härliga snittblommor och för ett par veckor sedan hade jag en underbar bukett med ranunkler. Jag brukar nästan alltid fotografera mina buketter ( ja jag älskar blommor). Men blommor kan vara vackra även när de är på väg att vissna. Tita på de här bilderna så får ni se. Bladen från blomman rasade så fort jag rörde vid den.

Bilderna jag visar i dag är före och efter redigering. Redigering är ju en smaksak hur man vill ha sina bilder. Den här gången var jag lite sent ute men hann med några bilder innan mörkret lade sig helt. Bilderna är tagna på ett bord framför fönstret. Absolut bästa platsen för inomhusbilder enligt mig. Testa får ni se att sätta er själva eller någon annan på en stol vid fönstret. Det blir så fina bilder om man vågar testa och öva så klart.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Kristallina

  Håller också med. Tiden bara rusar förbi som ett snabbtåg. Ljuvliga, stämningsfulla bilder med det ljuset. Ha en trevlig ny vecka!

  1. Ja det kanske är x 2000.. finns det inte ett sådant tåg 😉
   Tack snälla! Önskar dig detsamma <3

 2. Jag

  Sant, tiden rusar verkligen, vart tar den vägen? Ljuvliga bilder av ranunkeln, vi hade också såna hemma nyligen när min man fyllde år. Det där med ljus från ett fönster använder jag mig ofta av när jag fotar växter.

 3. lisa

  Håller med dig om att tiden rusar iväg. Så här års gör det mig inget för jag vill ha vår och sommar 🙂
  Fina bilder , både de redigerade och inte.
  Ha en fin fortsättning på fredagen kram <3

  1. Visst är våre och sommaren fantastisk.
   Nu är det ju också sommartid. Måtte vi få ha den tiden kvar <3
   Tack snälla <3
   Kram

Lämna ett svar