Firande av student

Trots allt så blir det en sommar

This post contains adlinks from Adviral

Ja, den kommer och även en hel del skolavslutningar. Det blir ju inte som vanligt och då tänker jag på alla som går ut gymnasiet. Det känns säkert tufft och tråkigt för dem eftersom de har haft en lång planeringsperiod troligtvis. Spännande att se hur det blir de här dagarna. För nog lär det bli någon form av avslut och fina kläder vill man nog ha. Vad tror ni?

Kommer ni ihåg er student

Ska jag vara ärlig så har jag bara svaga minnen av min. Jag gick nämligen ut innan jul. Mössa hade vi i vår klass valt bort. Vi var ju bara två klasser på skolan som slutade på höstterminens slut. Det kändes konstigt att ha en mössa då. Skolan hade nämligen även intag i januari och då blev ju skolavslutningen i december. Konstig känsla men jag tror inte det är så i dag, eller?

Hur som så behöver väl studentdagen vara så fin den bara går i år och jag hoppas verkligen att vi får lite värme tills dess!

Säl med band / Halsband / Armband / Örhängen / Champagneglas med band / Sneakers / Klänning

Detta inlägg har 6 kommentarer

 1. Heléna

  Jag kommer väldigt väl ihåg min student och tiden kring den. Vi hade en väldigt fin gemenskap i klassen och vi träffas fortfarande en gång om året och äter mat tillsammans. Förra hösten firade vi 30 år sedan vi tog studenten med att äta Thanksgiving middag tillsammans. Jättemysigt! Kram 💖

  1. Åh så mysigt!
   Jag har ingen kontakt med någon längre :-/
   Tre vänner därifrån via FB bara.
   Solig kram!

 2. Lisa

  Jag är glad att mina tre barn tog studenten innan detta med corona kom. Det är ju något speciellt och att missa det kan inte vara så roligt. Tråkigt både för barnen, familj, vänner och släkt.
  Vilken fin klänning 🙂

  Ha en fin torsdagskväll kram

  1. Ja så är det ju…
   Min yngsta tog för 11 år sedan Sen dess ingen student här inte…
   Ja, visst var den fin 🙂
   Kram

 3. Hilma Eklund

  Åh vilken söt klänning! ❤️ Ja vi hoppas verkligen att det blir fint och härligt väder för studenterna i år, nu när det är som det är håller man tummarna extra mycket! ☀️

  1. Den är jättesöt…dock inte på mig hahaha ;-).
   Ja vi får hålla tummarna att de alla får en så bra dag som möjligt

Lämna ett svar