Februari 2020

God morgon alla ni! Nu var det ett tag sedan jag var här igen. Mycket har hänt….Gjort klar hemsidan med det som fattades och sedan har jag legat i influensa. Inte jättesjuk, men tillräckligt för att bara vara sängliggandes. Man blir lite spak av influensa. Hur har ni haft det i januari månad?

Hur är vädret hos er? Bor ni i snölandskap eller som jag i en del av Sverige som är grå och ovanligt varmt? Jag tycker allt att det är lite tråkigt och också en aning skrämmande…..

 

Snöfattig vinter

Visst har vi haft snöfattiga vintrar förut, men så här ofta… Bilden från skogstigen är en bild som jag tog för ca 3-4 år sedan. Det var inte så mycket just då men det var kallt och lite fjun. Nu är det redan februari och flera plusgrader. Men just nu ser jag på termometern att det är minus 2 grader. Vi får se hur det håller i sig under dagen?

Snart är det alla hjärtans dag. Brukar ni uppmärksamma sådana dagar? I fall ni gör kan ni kika in här och få lite tips. SJälv köpte jag några geléhjärtan i helgen, haha men de lär nog inte finnas kvar till självaste alla hjärtans dag. De kan ju bli gamla *ler*.

Ha en fin första vecka i februari och så hoppas vi på att få se lite snö.

 

 

 

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Jonas Lundberg

  Vad kul att du gillade min sida 🙂 och att det inspirerade 🙂 Nu håller jag och en annan fotograf på med att grunna ut hur man får till painterly effekt på på fotografierna, vi har kommit en bit men är inte riktigt nöjda ännu 🙂 vi har gått ihop och köpt några kurser från USA där den stilen är ganska populär.

 2. Jonas Lundberg

  För mig så är jag en fotograf som ligger jag typ en säsong före i allt. Just nu så kommer jag på mest olika sommarbilder. och på sommaren så kommer jag på otroligt mycket jag vill fotografera och testa i Studio 🙂 Jag hade turen när jag började fotografera att det fanns en fotoförening här i Umeå som var inriktad på Studio foto av modeller och var man medlem i föreningen så fick man hyra studion med utrustning för en riktigt billig summa. Så jag och några andra fotografer tillbringade många nätter och helger där för att lära sig. Ibland så ordnade man modeller ibland fick man modell själv. Lärde mig jätte mycket på det sättet och sen så Youtube är hur bra som helst för att hitta nya sett att testa fototekniker och ljussättning, samt Photoshop Lightroom 🙂 gå gärna in på min hemsida och titta vad jag har fotograferat 🙂

  1. Åh det låter superskoj 😀
   Och ja, jag var in på din sida och tittade igenom. Wow! Jättefina inspirerande bilder! Gillade verkligen din sida! 😀

 3. Jonas Lundberg

  Hej där 🙂 Är en fotograf uppe i Umeå. Här ligger det snö men det är inte mycket, inte som det var när man var liten och man underminerade sina föräldrars tomt med gångar under snön. Det har varit varannan dag väder, så det är väldigt isigt under snön. Drog på mig ett diskbråk i början av januari vilket har gjort att jag varken kan jobba på mitt ordinarie jobb eller fotografera. det enda jag kan trösta mig är att man inte träffar så många så jag har klarat mig från influensan 😉 jag gillar stämningen på din hemsida och dina bilder,
  Jag är mer en studiofotograf och fotograferar nästan altid med blixt.

  1. Hej
   Vad roligt att du har hittat hit 😀
   Det var tråkigt att höra om diskbråcket. Ja du klarar dig från influensan då 😉
   Snön avundas jag dig ….här är det bara grått grått med några solglimtar ibland.

   Studiofotograf och med blixt är något jag skulle vilja lära mig
   Krya på dig i ryggen!

 4. Jag

  Jag har också varit sjuk och hostan är efterhängsen, den plågar mig kvällar och nätter. Sen är det knät som jag nämnde tidigare, det vill inte bli bra och omöjliggör längre promenader. Så trist. Hoppas att du har återhämtat dig.

  Alla hjärtans dag hoppar vi över, känns som handlarnas dag. Fint foto med gången bland trädstammarna, tycker att jag känner igen det.

  1. Hej svejs 🙂
   Jag har återhämtat mig. Hade ju också problem med ett knä men åkte faktiskt skidor med skolan för två veckor sedan 🙂
   Nu är det mina öron som spökar….
   Låter inte skoj med hostan. Den kan ju sitta i tyvärr.

   Ja bilden är ett par år men jag håller på att lära mig photoshop ordentligt så måste gå igenom mina gamla bilder 😉

Lämna ett svar