Få soltimmar i november

Nu har snart hela november passerat med massor av grått väder. Solen har visat sig väldigt lite i hela vårt avlånga land, förutom i Kiruna. Där har de haft fler soltimmar än vad de brukar ha i november. Jag läste det i Aftonbladet

Vad tycker ni om november? Själv tycker jag att mörkret är tungt och saknar solen en hel del.Då plockar jag fram gamla bilder och minns soliga stunder. Man blir glad att titta på en del bilder och just nu ger soliga bilder mig lite glädje och hopp om ljusare tider.

Just bilderna jag fastnade för i dag är kanske inte direkt jättesoliga, men jag gillar ljuset i dem. Solnedgången på den näst sista bilden var helt magisk ut över stranden. 

Men till helgen blir det lite ljusare i iallafall 😉 Om man tänker på alla julstjärnor och adventsstakar som sätts upp i de flesta fönstren. Många har säkert satt upp redan, just för att vi saknar ljuset.

 

Ha en fin onsdagseftermiddag!

Detta inlägg har 11 kommentarer

 1. Kristallina

  Underbar solnedgång! Här har vi inte haft några soltimmar alls. Tur att det finns fotobloggar där man kan se ljuvliga bilder.
  Ha en trevlig ny vecka!

  1. Tack! Ja solen har faktiskt tittat fram här någon stund i bland, men inte ofta.
   Önskar dig detsamma.

 2. Lisa

  Vackra bilder 🙂
  Jag tycker november varit väldigt jobbig med mörkret och rusket. Hoppas december blir bättre 🙂

  Kram

  1. Tack fina Lisa <3
   Ja november är skitjobbig! December lär bli bättre, tro mig 🙂

 3. Jag

  Ja, den solnedgången var verkligen magisk, jättevacker bild och även de andra, förstår att du längtar till ljusare tider.

Lämna ett svar